Fokusiranje

Fokusiranje - Gendlin, Eugene T. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gendlin, Eugene T.
DIMENZIJA
8,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Fokusiranje.pdf
ISBN
4553171100192

OPIS

Ovo je knjiga o otkrivanju mudrosti tijela u psihološkoj analizi i samoanalizi, korak koji slijedi nakon otkrivanja vlastitih osjećaja osluškivanjem reakcija tijela.U tom procesu čovjek dolazi u dodir s osobitom vrstom unutarnje svjesnosti tijela, osjetilnim dojmom. On nije jednostavno – prisutan, mora se oblikovati. To je tjelesni osjećaj određenog problema odnosno situacije. Kad se naučite fokusirati tijelo otkriva vlastiti put i daje vlastite odgovore na brojne probleme. Proces izaziva promjenu, koju možete potaći sami ili u suradnji s drugom osobom, a terapeut nije prijeko potreban. Fokusiranje je važan doprinos suvremenoj psihoterapiji, a koristi se i u iscjeljivanju, metodi biofeedbacka, obrazovanju, stvaralačkom pisanju, meditaciju, u poslu i rješavanju problema.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Žarište ili fokus (oznaka F) u geometrijskoj optici je točka kroz koju prolaze sve zrake svjetlosti što padaju na neki optički sustav paralelno s optičkom osi toga sustava. Pritom se kod sabirnih (konvergentnih) sustava zrake stvarno sijeku u žarištu, dok se kod rastresnih (divergentnih) sustava zrake raspršuju a sijeku samo njihovi produžetci u smjeru suprotnom od smjera širenja. Izoelektrično fokusiranje (75 min) 6.

Neki studenti su fokusiraniji ujutro, no drugima treba više vremena da pokrenu moždane vijuge i paše im noć za rad. Zato planiraj da sve druge obveze ostaviš za drugo doba dana kada ti se uglavnom i ne da učiti, a taj termin koji ti je najproduktivniji za učenje uvijek rezerviraj ... Jednostavnije fokusiranje na zadatke.

POVEZANE KNJIGE