Rose Madder

Rose Madder - King, Stephen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
King, Stephen
DIMENZIJA
5,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Rose Madder.pdf
ISBN
7391031245661

OPIS

Kapljica krvi na plahti njezina bračnog kreveta probudit će Rosie Daniels iz četrnaestogodišnje noćne more. Njezin suprug Norman – odjednom je postala sasvim sigurna u to – jednog će je dana ubiti. Ili, što je još gore, možda i neće. Rosie će pokupiti Normanovu kreditnu karticu i bez ikakvih drugih priprema pobjeći u novi život, što dalje od svog brutalnog muža. U novoj sredini Rosie će sresti nove prijatelje, naći novi posao, pa čak i mali stan, ali jedna neobična slika na zidu staretinarnice zaokupit će njezinu pažnju više od svega ostalog. Slika na čijoj poleđini piše “Rose Madder” sigurno je sudbinski namijenjena njoj i možda je u stanju promijeniti tijek njezina života na najneobičniji način, ako se samo na trenutak ohrabri i prestane drhtati od straha kako joj je njezin muž na tragu. “Rose Madder” je mračna pripovijest o sudbini žene u braku sa surovim, lukavim i pokvarenim policajcem i njezinoj borbi za dostojniji život, ispletena od napetih niti trilera i protkana biserjem predivne ljubavne priče.

The original rose madder was a special shade of natural madder that was loved by flower painters in the 19th and early 20th century. Rose Madder by Stephen King, unknown edition, Rosie Daniels flees from her husband, Norman after fourteen years in an abusive marriage. "Rose Madder" je mračna pripovijest o sudbini žene u braku sa surovim, lukavim i pokvarenim policajcem i njezinoj borbi za dostojniji život, ispletena od napetih niti trilera i protkana biserjem predivne ljubavne priče. V.B.Z.

The book was released by Viking in June of 1995, and is related to King's Dark Tower series.Like Insomnia, the novel draws heavily from Greek mythology for its metaphysical elements. Also like many of his other works (especially in this time period), it deals with the subject of ... Rose Madder combines traditional craftsmanship and precious materials for a modern ease of wear with a contemporary twist.

POVEZANE KNJIGE