Klasične priče da se bolje spoznaš

Klasične priče da se bolje spoznaš - Bucay, Jorge | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bucay, Jorge
DIMENZIJA
11,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Klasične priče da se bolje spoznaš.pdf
ISBN
8925624177414

OPIS

Malo je autora koji poznaju terapeutsku moć priča i njihovu sposobnost da nas vode samospoznaji poput Jorgea Bucaya. Još od pamtivijeka u pričama se susrećemo s najdubljim mislima i osjećajima ljudskog roda, ali i s vrijednostima i spoznajama na kojima počiva društvo u kojem živimo. Tim dragocjenije su one koje nam se obraćaju iz davnine. Od Odisejevih pustolovina, preko Ružnog pačića, Crvenkapice i Trnoružice, pa sve do Pinocchija i Male sirene, u Klasičnim pričama poznati argentinski psihoterapeut prepričat će nam petnaest svima znanih pripovijesti i pomoći nam da bolje razumijemo ono što i dan-danas pokreće naše djelovanje, baš kao i ono što nas koči na našem putu prema sretnijem životu. Jezikom modernim i punim čarolije, na tragu nezaboravnog bestsellera Ispričat ću ti priču, Jorge Bucay podario nam je jedinstvena nova tumačenja klasičnih priča pretvarajući ovu knjigu u mjesto susreta najljepših bajki našega djetinjstva i mudrosti autora koji nas ne prestaje oduševljavati.

Otvori u katalogu . Autori: Bucay, Jorge. Klasične priče da se bolje spoznaš, Jorge Bucay.

Prijevod djela: Cuentos clásicos para conocerte mejor. ... Filed Under: Intervju, Knjige Tagged With: Argentina, fraktura, intervju, jorge bucay, jorge luis borges, julio cortazar, klasične priče da se bolje spoznaš, mali princ, progonitelj i druge priče.

POVEZANE KNJIGE