Knjiga mojih života

Knjiga mojih života - Hemon, Aleksandar | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hemon, Aleksandar
DIMENZIJA
10,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga mojih života.pdf
ISBN
6942446371798

OPIS

KNJIGE Knjiga života, posljednji dio trilogije All souls, odgonetnut će sve tajne stoljećima skrivane u Ashmoleu 782.Diana Bishop i Matthew Clairmont te njihova nerođena djeca nalaze se pred neviđenim zaprekama, a njihov povratak iz elizabetinskog Londona u sadašnjost otkriva im da su svi njihovi strahovi i neprijatelji još uvijek tu i da se s njima moraju suočiti. "Knjiga mojih života", autorova prva ne-fikcijska knjiga, prkosi konvencijama i očekivanjima. Ona je posveta barem dvama različitim gradovima: potresna oda korijenima i obiteljskim vezama; srčana posveta novom svijetu koji je prihvatio kao svoj i njime posvuda rasutim, manje ili više izblijedjelim tragovima prošlog. Neki od najpopularnijih proizvoda kategorije dostupni su u našoj ponudi.

"Niko nikada nije adaptirao nikakav moj tekst, ni za pozorište ni za film, tako da nisam znao šta da očekujem. Knjiga mojih života nije trebala biti neka posebno važna knjiga, kao što knjige eseja - ili sve više samo nefikcijskih tekstova - danas više nisu posebno važne ni za širu publiku, ni za industriju knjiga. Piscima, možda i književnim agentima, one najčešće služe za zagrijavanje neke književne karijere, pogotovo ako pisac piše ... 140 stranice Meki.

POVEZANE KNJIGE