Život je tako dobar

Život je tako dobar - Dawson, George | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dawson, George
DIMENZIJA
5,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Život je tako dobar.pdf
ISBN
1913966179542

OPIS

Govorim ljudima da ne brinu ni o čemu, da ne brinu o svojim životima. Sve će izaći na dobro. Ljudi to moraju čuti. Život je dobar takav kakav jest. Ne postoji ništa što bih promijenio u svojem životu. Priča o stogodišnjaku, afroamerikancu iz Texasa Georgeu Dawsonu koji je nakon sedamdeset godina rada na farmama krenuo u školu, privukla je Richarda Glaubmana, učitelja s drugog kraja Amerike. Knjiga koja promovira filozofiju aktivnog trećeg životnog doba pod motom: Otkada sam navršio stotu, moj je život bogat događajima.

Kad igramo, bogme sam dobar. Drugačije je kad dođe utakmica, pa taj pritisak, kad te suparnik stisne, planski pokriva ... Nove odluke za dobar život.

Ne postoji ništa što bih promijenio u svojem životu. Priča o stogodišnjaku, afroamerikancu iz Texasa Georgeu Dawsonu koji je nakon sedamdeset godina rada na farmama krenuo u školu, privukla je Richarda Glaubmana, učitelja s drugog kraja Amerike. Tako i za dobar život.

POVEZANE KNJIGE