Hibernacijska dijeta

Hibernacijska dijeta - Mclnnes, Mike | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mclnnes, Mike
DIMENZIJA
12,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Hibernacijska dijeta.pdf
ISBN
9762707424342

OPIS

Mike i Stuart McInnes usuradnji s Maggie StanfieldHibernacijska dijeta Žlica meda svake večeri pomoći će vam da izgubite višak kilograma Hibernacijska dijeta uz pomoć meda, zdrave prehrane i vježbi otpora vratit će vaše tijelo u prirodnu ravnotežu. Iskoristite svoj prirodni tjelesni sustav za oporavak i zaustavite začarani krug loše biologije koja može uzrokovati pretilost. Isprobali ste mnoštvo pomodnih dijeta, preskakali obroke, proveli sate na traci za trčanje i još uvijek se niste riješili neželjenih kilograma? Smršavite dok spavate! To nije ludost. Budete li koristili vlastito tijelo, sačuvat ćete zdravlje i postati vitki. Cilj je hibernacijske dijete, koju su osmislili farmaceut i nutricionist, uspostaviti zdrav način života i povećati tjelesne sposobnosti, a ne samo izgubiti višak kilograma. Ovom dijetom ublažit ćete stres i riješiti se depresije, a svoje tijelo navest ćete da radi za vas, čak i dok spavate! Jeste li znali da tijelo troši više kalorija dok spava nego dok izvodi aerobne vježbe? Mršavite dok spavate

Ne morate se boriti protiv svoga tijela na svakom koraku kako biste postigli zdravu težinu, ističe Mike McInnes. Ključ je da se obnavljajući mehanizmi tijela pokrenu tijekom noći, ubrzavajući metaboličke procese i sagorijevanje masnoća, ... Hibernacijska dijeta, tvrde autori knjige, temelji se na zdravom razumu i našoj biologiji, nema izgladnjivanja, iscrpljivanja na traci za trčanje, loše probave, nema lišavanja hrane u kojoj se uživa.

U suradnji s Maggie Stanfield. O knjizi: Hibernacijska dijeta: žlica meda svake večeri pomoći će vam da izgubite višak kilograma.

POVEZANE KNJIGE