Harry Potter i Princ miješane krvi

Harry Potter i Princ miješane krvi - Rowling, J. K. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rowling, J. K.
DIMENZIJA
11,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Harry Potter i Princ miješane krvi.pdf
ISBN
4966127926389

OPIS

Dok se Harry, Ron i Hermiona spremaju za šestu godinu školovanja u Hogwartsu, Red feniksa i Dumbledore nastavljaju bitku protiv sila zla i smrtonoša koji otvoreno teroriziraju svijet čarobnjaka. Ubojstva, nestanci, diverzije i ukleti ljudi postali su sasvim uobičajene pojave, a čak ni polaznici Hogwartsa (koji svi smatraju najsigurnijim mjestom) nisu potpuno sigurni od napada Voldemortovih pristaša. A s početkom nove školske godine i u Hogwartsu se zbivaju velike promjene: stiže novi profesor, dva predmeta dobivaju nove predavače, a učenici šeste godine imaju priliku polagati aparaciju. Tijekom bremenitih vremena profesori i polaznici pokušavaju održati prividan mir i sve teče uobičajenim čarobnjačkim redom. Bude se nove simpatije, Harry se ponovno zaljubljuje, a ljubavne komplikacije ne muče samo njega, već i njegove prijatelje. No situacija je sve teža.

jula 2005.To je šesti roman iz serije o Harryju Potteru.Radnja se odvija tokom Harryjeve šeste godine školovanja u Hogwartsu.U prva 24 sata samo je u SAD-u prodano 6.9 miliona primjeraka knjige (287.564 knjiga po satu) i tako je Harry Potter 6 postao najbrže prodavana knjiga u historiji. HARRY POTTER I PRINC MIJEŠANE KRVI. 59,90 kn nije dostupno.

U prva 24 sata samo je u SAD-u prodano 6.9 milijuna primjeraka ... "Harry Potter i Princ miješane krvi" ne samo da predstavlja novo poglavlje u Harryjevu životu i životima njegovih prijatelja i neprijatelja nego i poglavlje u kojem se humor i tuga, romansa i iskupljenje te prošlost i sadašnjost isprepleću kao nikad dosad. A povratkom lorda Voldemorta odluka između dobra i zla nikada nije imala ... Harry Potter i Relikvije smrti ili Harry Potter i Darovi smrti originalnog naslova Harry Potter and the Deathly Hallows sedmi je i ujedno posljednji roman iz serije o Harryju Potteru britanske spisateljice J.

POVEZANE KNJIGE