Mali princ – novo izdanje

Mali princ – novo izdanje - De Saint-Exupery,Antoine | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
De Saint-Exupery,Antoine
DIMENZIJA
3,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali princ – novo izdanje.pdf
ISBN
1713115691543

OPIS

Mali princ objavljen je prvi put u Parizu 1943. godine i od tada do danas postao je kultnom knjigom i među djecom i među odraslima. Kroz priču o malom princu, EXUPÉRYje izrekao jednostavne, ali važne istine o pravim vrijednostima ljudskog života. Po zanimanju pilot, francuski književnik ANTOINE DE SAINT – EXUPÉRY napisao je nekoliko romana i pripovijedaka (Noćni let, Zemlja ljudi, Ratni pilot) u kojima govori o veličini čovjeka, o njegovoj snazi, prijateljstvu i ljubavi, o težnji za istinom. Svjetsku slavu stekao je suvremenom bajkom Mali princ. Uživajte u sadržajima koje vam nudi proširena stvarnost i doživite jedinstveno iskustvo kojem nećete moći odoljeti:glazba igre svijet maloga princa u 3D i još puno toga!Preveo: Ivan Kušan

a obožavatelji su mogli uočiti kako njihova djeca, sedmogodišnji princ George, godinu dana mlađa princeza Charlotte i dvogodišnji Louise, izgledaju malko zrelije i starije nego prije godinu dana ... Novo izdanje časopisa zapravo je edukativna bojanka uz koju se na poklon dobije kalendar za 2013., mini atlas te raspored sati. Iznimno, časopis se danas mogao kupiti i na području Ivanić Grada.

Napomena: Prikazana je približna lokacija a anitab612 Novo izdanje Školske knjige »Velike ideje - Književnost« istražuje ključne književne epohe, teme i stilove pisanja unutar četiri tisućljeća duge povijesti pripovijedanja. Riječ je o inovativnom vodiču za upoznavanje 250 književnih naslova, koji pruža savršen uvod u svijet književnosti i, u skladu s nacionalnim mjerama, potiče ... Mali princ.

POVEZANE KNJIGE