Glas znanja – Praktični vodič do unutarnjeg mira

Glas znanja – Praktični vodič do unutarnjeg mira - Ruiz, Don Miguel | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ruiz, Don Miguel
DIMENZIJA
10,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Glas znanja – Praktični vodič do unutarnjeg mira.pdf
ISBN
1568466369061

OPIS

U knjizi Glas znanja Ruiz nas podsjeća na duboku i jednostavnu istinu: jedini način na koji emocionalnu patnju možemo okončati i ponovno sretno živjeti je da prestanemo vjerovati u laži – uglavnom u laži o samima sebi. Utemeljena na drevnoj toltečkoj mudrosti, ova nam revolucionarna knjiga pokazuje kako ponovno obnoviti vjeru u istinu i vratiti se vlastitom zdravom razumu. Ruiz mijenja način na koji promatramo sebe, kao i način na koji promatramo druge ljude. Otvara nam dveri što vode u stvarnost u kojoj smo nekoć, u dobi od godinu-dvije, prebivali – a to je stvarnost istine, ljubavi i radosti. Don Miguel Ruiz majstor je toltečke misterijske škole. Više od dvadeset godina radi na prenošenju mudrosti drevnih Tolteka maloj skupini učenika i pripravnika, vodeći ih njihovoj osobnoj slobodi. Cijelo to vrijeme kroz predavanja, radionice i putovanja do svetih mjesta širom svijeta kombinira jedinstven spoj drevne mudrosti i svjesnosti svojstvene današnjem dobu. Prevela: Radha Rojc Belčec

Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. -1- -2- Glas znanja Praktični vodič do unutarnjeg mira Naslov izvornika: don Miguel Ruiz The Voice of Knowledge sadržaj: 4 5 6 6 10 10 14 14 19 19 22 22 28 28 34 34 39… Glas znanja - Praktični vodič do unutarnjeg mira. Ruiz, Don Miguel 95,00 kn 85,50 kn.

Cijena: 149,00 kn 134,10 kn - Kupi ovdje Praktični vodič do unutarnjeg mira. Tvrdi uvez.

POVEZANE KNJIGE