Harry Potter i darovi smrti

Harry Potter i darovi smrti - Rowling, J. K. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rowling, J. K.
DIMENZIJA
11,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Harry Potter i darovi smrti.pdf
ISBN
2717290638775

OPIS

Dragi čitatelji, moramo vas upozoriti da posljednja knjiga iz serijala o Harryju Potteru nije za slabe duhom i za one tankih živaca. No, ako se usudite, krenite s Harryjem i prijateljima u posljednju veliku potragu za odgovorima i spasom – ne samo čarobnjačkog, već i bezjačkog svijeta. Kako bi jednom za svagda uništio Voldemorta, Harry mora pronaći sve njegove horkrukse – predmete u koje je Voldemort spremio dijelove svoje biti i tako si osigurao besmrtnost. Na tom putu Harry će morati odrasti, suočit će se s gubitkom i razotkrit će tajne iza života i smrti svojih najbližih prijatelja i najljućih neprijatelja…

Posljednji Airbender . Pokémon detektiv Pikachu .

ZAVIDE BRITANCIMA Harry, Ron i Hermiona nastavljaju potragu kako bi uništili tri preostala horkruksa Gospodara Tame, magične predmete odgovorne za njegovu besmrtnost. No kako se mistični darovi smrti razotkrivaju, počinje posljednja bitka. Opis - HARRY POTTER I DAROVI SMRTI* Pred Harryjem Potterom nalazi se mračan i naizgled nemoguć zadatak: pronaći i uništiti Voldemortove preostale horkrukse, Nikada se Harry nije osjećao toliko osamljenim niti se suočio sa sudbinom toliko ispunjenom neizvjesnošću. Harry Potter i darovi smrti 189,00 kn .

POVEZANE KNJIGE