Brdo

Brdo - Prtenjača, Ivica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Prtenjača, Ivica
DIMENZIJA
6,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Brdo.pdf
ISBN
6046130496464

OPIS

طور سيناء Tur Sina ili جبل موسى Jabal Musa; hebr. הר סיני Har Sinai) je planina na Sinajskom poluotoku u Egiptu.Nosi još nazive Horeb i Jabal Musa (Mojsijeva planina)..

bŕdo — 1 a s (ŕ) nevisoka, navadno podolgovata vzpetina ... Mosor - vrh Debelo brdo KT HPO 18.8., 1044 m Prikaz na Interaktivnoj planinarskoj karti Hrvatske Debelo brdo je najzapadniji istaknuti vrh na Mosoru i, zahvaljujući položaju, jedan od najljepših vidikovaca na toj planini. Glavni protagonist, ujedno i pripovjedač 'Brda', bivši PR u izdavačkoj kući i Muzeju suvremene umjetnosti, napušta svoju građansku egzistenciju, promocije, otvorenja izložbi, pozivnice i govore da bi se uspeo na brdo koje dominira nekim jadranskim otokom i od tamo, iz napuštene vojne karaule, čitavo ljeto čuvao otok od požara. Ondje, u društvu psa i ostarjelog magarca, doživljava ... U mjestu Gornja Bučica, dvadesetak kilometara od Gline, nalazi se brdo građevinskog materijala.

POVEZANE KNJIGE