Bog sutrašnjice

Bog sutrašnjice - Walsch, Neale Donald | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Walsch, Neale Donald
DIMENZIJA
9,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Bog sutrašnjice.pdf
ISBN
4373515865429

OPIS

Čovječanstvo samo što nije stvorilo novi oblik duhovnosti. Nova će Duhovnost ljudima omogućiti izražavanje prirodne sklonosti prema Božanskom, a da nitko ne bude kriv zbog načina na koji je izražava, a da nitko nikoga ne ubija zbog toga. Kada čovječanstvo prihvati Novu Duhovnost, ona će, dakako, promijeniti sve. A danas je upravo to potrebno.U ovoj je knjizi zapisano čudesno pretkazanje. Ono potječe iz čudesnog izvora. Autor Neale Donald Walsch kaže da dolazi izravno od Boga. Vjerovali vi u to ili ne, teško ćete se oduprijeti nevjerojatnoj i dubokoj viziji naše bliske budućnosti. Bog sutrašnjice doslovce kaže da će čovječanstvo uskoro ponovno stvoriti vlastito iskustvo Boga i da će ono naposljetku iscijeliti iskustvo čovjeka o čovjeku. Možete se složiti ili ne složiti sa sadržajem ove knjige, ali nikada nećete zaboraviti da ste je pročitali. Sve velike istine počinju kao bogohuljenje. Došao je trenutak da iskušate svoja najsvetija uvjerenja. Ako uskoro ne iskušate svoja uvjerenja, Ona će iskušati vas. Ova knjiga želi biti izazovna. Ova je knjiga napisana da bi spasila svijet. Neale Donald Walsch je napisao petnaest knjiga; utemeljio je neprofitnu Zakladu Razgovori s Bogom, kao i Ekipu Čovječanstva, (Humanity’s Team), temeljnog svjetskog pokreta kojemu je cilj pripomoći u stvaranju novoga oblika duhovnosti na Zemlji. Prevela: Radha Rojc Belčec

U njoj iznosim zaprepašćujuće predviđanje za sljedećih tridesetak godina. Odnosi se na blisku budućnost i na ulogu koju će čovječanstvo odigrati u njezinu stvaranju.

Sve velike istine počinju kao bogohuljenje. Bog sutrašnjice doslovce kaže da će čovječanstvo uskoro ponovno stvoriti vlastito iskustvo Boga i da će ono naposljetku iscijeliti iskustvo čovjeka o čovjeku. Možete se složiti ili ne složiti sa sadržajem ove knjige, ali nikada nećete zaboraviti da ste je pročitali.

POVEZANE KNJIGE