Otok pasa

Otok pasa - Cornwell, Patricia | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
5,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Otok pasa.pdf
ISBN
4727015340843

OPIS

Svjetski popularna kao jedna od najpoznatijih autorica kriminalističkih romana, Patricia Cornwell će nas u ovome romanu povesti iza plavog zida s likovima koje smo imali prilike upoznati u romanima Gnijezdo stršljenova i Južnjački križ. Ovaj put Judy Hammer, upravo imenovana natporučnicom u Državnoj policiji Richmonda, i Andy Brazil, njezina desna ruka, naći će se u neobranom grožđu pokušavajući zaštititi javnost od političara – i obratno – u ovoj napetoj, komičnoj književnoj igri.Kaos će zavladati kada guverner američke savezne države Virginije, u cilju skretanja pozornosti sa stvarnih državnih problema, objavi svoj suludi plan postavljanja zamki za prebrze vozače po cijeloj Virginiji. Zamke će, objavljuje, biti postavljene na svim cestama i autocestama, a one koji budu kršili propis hvatat će nadzorni avioni ili helikopteri, koji će cijelo vrijeme nadlijetati državu. Kada prva zamka bude postavljena na Tangier, iako se na tom malom, napuštenom otoku automobili praktički mogu izbrojiti na prste jedne ruke, razbješnjeli lokalci uzet će kao taoca lokalnog zubara, odcijepiti se od Virginije i proglasiti građanski rat. A i to je samo početak suludih dana koji će uslijediti, u kojima će Brazil i Hammer pokušavati uspostaviti red, boreći se istodobno s lokalnom politikom, uspaničenom javnošću, vladom koja kao da je skrenula i – serijskim ubojicom anđeoskog lica.

Zbog mnogobrojnih mogućih uzroka, obavite pregled kod oftalmologa koji će prema nalazu odrediti daljnju dijagnostičku obradu i dati savjet o mogućim načinima liječenja." savjet je Ivana Čime, dr. med., specijalist oftalmolog. Film "Otok pasa" otvara Ljetnu pozornicu Tuškanac.

32 252 Otok. Centrala: +385 (032) 394 145. Grad Otok plaćao za udomljavanje pasa s ceste, ali nije kontrolirao jesu li ih udomitelji kastrirali Iz Grada kažu da su tako željeli smanjiti troškove zbrinjavanja u skloništu, a za 11 štenaca koji su posljedica 'smanjena troškova' pobrinuli su se volonteri Otok je smješten u zapadnom Srijemu.

POVEZANE KNJIGE