Harry Potter i plameni pehar

Harry Potter i plameni pehar - Rowling, J. K. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rowling, J. K.
DIMENZIJA
7,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Harry Potter i plameni pehar.pdf
ISBN
6652443037249

OPIS

Pred kraj još jednih otužnih ljetnih praznika, Harryja Pottera će iz jezivog sna prenuti oštra bol na čelu, baš na mjestu njegova čuvenog ožiljka. No njegova će zabrinutost nestati pred uzbuđenjem zbog najvećeg događaja sezone – velikog metlobojskog kupa! Harry i obitelj Weasleyevih uputit će se na borilište, zajedno s gotovo cijelim čarobnjačkim pukom, ali umjesto veselja i sporta dočekat će ih mučki napad Smrtonoša… Kad se Harry vrati u Hogwarts, tamo će ga dočekati novost o još jednom velikom događanju – natjecanju triju čarobnjačkih škola. U strahu od novih nevolja, profesori će pokušati poduzeti sve mjere opreza, no naravno da neće sve ići glatko… Četvrta godina školovanja u Hogwartsu, najpoznatijoj školi čarobnjaštva i vještičarenja, donijet će Harryju – a i svima koji posegnu za ovom knjigom – više opasnih uzbuđenja nego ijedna prethodna.

Pictures. Temelji se na istoimenom romanu J.

Trebali su naći kup i ko ga prvi nađe bio je pobjednik. Harry i Cederic prvi su došli i zajedno dotakli pehar i koji ih je aparatirao na groblje Riddleovih. Harry Potter i plameni pehar - Harry je izabran za sudjelovanje u povijesnom natjecanju između tri čarobnjačke škole - Pogledajte video i opis za film Harry Potter i plameni pehar (HARRY POTTER AND THE GOBLET OF FIRE) Harry Potter i Plameni pehar je računarska i videoigra puštena u prodaju 11.

POVEZANE KNJIGE