Zbogom oružje

Zbogom oružje - Hemingway, Ernest | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hemingway, Ernest
DIMENZIJA
3,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Zbogom oružje.pdf
ISBN
4770176041534

OPIS

Godine 1918. prošao je rat, rat koji će okončati sve ratove. Ernest Hemingway u njemu je sudjelovao kao dragovoljac službe hitne pomoći u Italiji, gdje je ranjen i dvaput odlikovan. Iz tog njegvog iskustva nastao je roman Zbogom oružje. Hemingwayev opis rata nezaboravan je. On potpuno uvjerljivo oživljava strah, drugarstvo, hrabrost mladog američkog dragovoljca, muškaraca i žena koje upoznaje u Italiji. Ali Zbogom oružije nije samo roman o ratu. U njemu Hemingway slika i dramatičnu ljubavnu priču beskompromisne strasti.

La mula de Parenzo jedna je od najpoznatijih pučkih pjesama Istre, Trsta, Dalmacije, Kvarnera. Pjesma je ... Oružje i lovačka oprema .

Vaša ocjena -. Zbogom oružje - Američki vozač ambulantnih kola zaljubi se u britansku bolničarku tijekom 1.svj.rata - Pogledajte video i opis za film Zbogom oružje (A Farewell to Arms) Sadašnjim Zakonom o oružju ta je mogućnost ukinuta, već je propisana obaveza trajnog onesposobljavanja oružja čime nema i nisu potrebni nikakvi uvijeti uz to što je razumljivo jer takovo trajno onesposobljeno oružje time nije više oružje već se može podvesti kao opasna stvar (kojih je puno svako domaćinstvo) kojom možete nekoga udariti. „Oružje zbogom" je komedija Stevana Koprivice (prvobitni naziv „Deveta defanziva") čija je praizvedba bila na Novoj sceni Beoigradskog dramskog pozorišta, 28... Oružje.net je jedinstvena platforma za oglašavanje prodaje i kupovine oružja u Bosni i Hercegovini. Obavještavamo svoje korisnike da su sami odgovorni za oglase koje objavljuju, kao i za komunikaciju koju imaju sa drugim korisnicima. Legenda priča kako je stanovnicima Zemlje dojadilo živjeti u strahu i kako su od moćnog čarobnjaka zatražili da zaustavi ratove i krvoprolića na Zemlji.

POVEZANE KNJIGE