Radosnica

Radosnica - Šokota, Đurđica | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šokota, Đurđica
DIMENZIJA
9,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Radosnica.pdf
ISBN
6706794124428

OPIS

Ova knjiga – album omogućiće vam da sakupite fotografije i da se podsjetite najljepših trenutaka iz prve godine života vaše bebe. Tako ćete moći ponovo da ih proživite kada god poželite.

Album RADOSNICA postat će dragocjena knjiga uspomena u koju će roditelji upisivati najznačajnije trenutke iz prve godine života djeteta. Opis proizvoda. Opis proizvoda.

Moguće je pozivati prijatelje na Radosnicu, slati poruke, komentirati slike i događaje. I sami ste majka, možete li izdvojiti najdraži trenutak s vašom bebom koji ste spremili na sigurno, u Radosnicu? Osim radosnica, u sklopu brenda Mademoiselle nastaju i fotoalbumi s više verzija unutarnjeg dizajna (plavi za dečke, ružičasti za djevojčice, crno-bijeli uniskes moderni dizajn, bež-bijeli nježni dizajn za krstitke), personalizirani plakati (najčešće kao dodatak našim paketima radosnica i fotoalbuma) te knjige za vjenčanja. Email *.

POVEZANE KNJIGE