San ljetne noći

San ljetne noći - Ferić, Zoran | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ferić, Zoran
DIMENZIJA
8,81 MB
NAZIV DATOTEKE
San ljetne noći.pdf
ISBN
5831588493151

OPIS

„San ljetne noći“ prva je u nizu dječjih priča prilagođenih ilustriranoj formi slikovnice koji je Zoran Ferić započeo s namjerom da u jednostavnoj formi, bliskoj djeci, obradi neke temeljne teme s kojima se djeca danas susreću: iskustvo smrti, razvod roditelja, nezadovoljstvo sobom i potreba za promjenom, status među vršnjacima, potraga za vlastitim ja, odabir životnog poziva. Dado je znatiželjan i zaigran dječak koji voli svog oca ispitivati o izvanzemaljcima i zamišljati život na drugim planetima. Njegova je majka u bolnici, pa Dado uz pomoć svog brižnog oca, bujne mašte i nekih neočekivanih prijatelja mora naučiti kako se nositi s problemima koji se ponekad događaju i tako malim dječacima. Ilustrirao Dominik Vuković

Sadrži mnogo karakterističnih primjera lepršava i skercoznog načina pisanja koje je postalo značajkom njegova glazbenog stila. San ljetne noći. SAN IVANJSKE NOĆI FOTO Tko je sve uživao u čaroliji na Lovrijencu? SHAKESPEAROVA KOMEDIJA POD PALICOM HELEN TENNISON U NOĆI KRIJESOVA Predstava 'San Ivanjske noći' premijerno izvedena na Lovrijencu.

Predstava pokazuje kako obim shakespeareovog učenja tako i širinu njegove mašte. F. Mendelssohn: San ljetne noći, suita op.

POVEZANE KNJIGE