Čudesni brojevi

Čudesni brojevi - ChaSeo Rules | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
ChaSeo Rules
DIMENZIJA
5,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudesni brojevi.pdf
ISBN
9577948153308

OPIS

Veliki korejski bestseler o terapiji brojevima za rješavanje brojnih zdravstvenih problema i uspostavljanje opće životne ravnoteže i zadovoljstva Umorni ste i ujutro se osjećate slomljeno, izloženi ste stresu, imate problema s koncentracijom i pamćenjem, muči vas nesanica ili problemi s očima i kožom? Jeste li znali da vam za rješavanje takvih problema mogu pomoći brojevi? Veliki korejski bestseler Čudesni brojevi u svojoj je domovini postigao nevjerojatan uspjeh i velikom brzinom proširio se ostatkom svijeta. Utemeljena na drevnoj kineskoj medicini i najnovijim neuroznanstvenim istraživanjima i dokazima, ova knjiga predstavlja nam novu prirodnu metodu iscjeljivanja. O čemu je zapravo riječ? Skupina korejskih znanstvenika utvrdila je da se izgovaranjem određenih nizova brojeva – bez obzira na jezik – aktiviraju određena područja u mozgu koja potiču promjene te utječu na kvalitetu našeg života i zdravlja. Izgovaranje brojeva nije samo način na koji se borimo protiv tjelesnih tegoba, već alat za promjene i poboljšanje životne rutine. Ritmički izgovarajući brojevne nizove možemo ubrzati metabolizam, poboljšati rad živčanog sustava, koncentraciju i pamćenje, riješiti se nesanice, uspostaviti hormonski balans, ojačati imunosni sustav i općenito pozitivno djelovati na zdravlje svoga tijela i uma.

14:03 23.02.2010 Kultura. Vijesti IZBOR 'NAJBOLJE JE NE SHVAĆATI' ŠPRAJC HTIO OBJASNITI CAPAKOVU IZJAVU O CIJEPLJENJU PA ... Neprazni skup zove se skup prirodnih brojeva, a njegovi su elementi prirodni brojevi, ako vrijede ovi uvjeti : Aksiom A: Postoji funkcija sa u .

mogu imati dva značenja ovisno o ljestvici koja se primjenjuje u pojedinoj zemlji. Čudesni svijet brojeva. Facebook.

POVEZANE KNJIGE