Tajni svijet životinja

Tajni svijet životinja - Wohlleben, Peter | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wohlleben, Peter
DIMENZIJA
6,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajni svijet životinja.pdf
ISBN
2865586072003

OPIS

Doživljavamo ih zdravo za gotovo, nekad na njih obraćamo više pažnje, nekad nimalo. Ali životinje su tu, dio svakog našeg dana. Znamo li što su sve u stanju osjećati? Vjeverice posvajaju tuđu mladunčad, ali samo ako im je u srodstvu. Kune su sklone histeričnim ispadima kad shvate da je netko upao na njihov teritorij. Pjetlići svjesno i ciljano do intimnosti s kokama znaju doći – na prevaru. Neke vrste ptica lažno dojavljuju da je u gnijezdu nevolja, kako bi partnere natjerale da se što prije vrate kući. Srne pate za svojim mladuncima, gavrani traže partnera za cijeli život, a pčele, pak, pamte i planiraju budućnost. Autor svjetske uspješnice Tajni život drveća, Peter Wohlleben, vodi nas na još jedno čudesno putovanje u svijet koji se pruža oko nas, a kojeg prečesto uopće nismo svjesni…

Životinje obožava jer su nevine i skromne. Teško da je pretje­rano reći da je vrh korjenčića tako obdaren da, imajući moć usmjeravanja kretanja susje­dnih dijelova, djeluje poput mozga jedne od nižih životinja; mozak koji je smješten na rubnim dijelovima tijela, prima utiske od osje­tilnih organa i upravlja s više pokreta. tajni svijet Životinja tajni svijet Životinja tajni svijet Životinja tajni svijet Životinja tajni svijet Životinja tajni svijet Životinja tajni svijet Životinja. cijena: 129,00 kn klupska cijena: 109,00 kn ''Samoubojstvo (iz lat.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * Vaša recenzija: * Naziv * E-pošta * Povezani proizvodi.

POVEZANE KNJIGE