Što očekivati prije trudnoće

Što očekivati prije trudnoće - Mazel, Sharon | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mazel, Sharon
DIMENZIJA
7,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Što očekivati prije trudnoće.pdf
ISBN
9379132501682

OPIS

Potpuni plan pripreme za začeće –Koliko često bismo trebali imati spolne odnose da bih zatrudnjela? – Trideset i sedam mi je godina. Znači li to da ću teže zatrudnjeti? – Moja tjelesna težina je prekomjerna – utječe li to na moje izglede da zatrudnim? – Čula sam da određeni položaji mogu pomoći začeću? – Može li određena hrana pomoći da zatrudnim?Iz pera autorice svjetskog bestselera o trudnoći stiže neprocjenjivo vrijedan prvi korak: sve što morate znati prije trudnoće kako biste se bolje pripremili za najzdraviju trudnoću i za najzdravije dijete – te što će vam pomoći da što prije začnete dijete o kojemu sanjate. Kako se upustiti u spolni odnos kako bi došlo uspješnog začeća (od odabira trenutka do položaja i logistike) te održavati uzbudljivost spolnog odnosa na zahtjev? Koja je hrana najbolja za plodnost? Kako da svoje tijelo dovedete u najbolje moguće stanje za buduće dijete? Kako prilagoditi način života? Kada potražiti pomoć u pogledu plodnosti, uz najnovije informacije o Clomidu, izvantjelesnoj oplodnji i još mnogočemu. Savjeti za muškarce koji žele postati očevi i planer plodnosti koji će vam pomoći da vodite bilješke o svemu što se zbiva dok nastojite zatrudnjeti. Knjiga Što očekivati prije trudnoće, prepuna praktičnih i umirujućih savjeta, obvezan je priručnik za sve buduće roditelje.

Naravno, moguća je nagla navala mlijeka u grudi, što može dovesti do tvrdih dojki i mastitisa, a najbolji lijek je stavljanje bebe na prsa i dojenje. Koliko rano mogu očekivati simptome trudnoće? Neke žene kažu da su jednostavno znale kad su zanijele - imale su osjećaj, intuiciju koja im je rekla da su trudne. No većina žena neće primijetiti znakove trudnoće niti će im test za trudnoću biti pozitivan dok ne dođe do implantacije, odnosno najranije 7-10 dana nakon ovulacije. Čitav period trudnoće posebno je doba za svaku buduću majku, a promjene koje se događaju mogu biti zbunjujuće, posebno u prvoj trudnoći.

Promjene dojke često započinju prije nego što u trudnoći budete dovoljno daleko za pozitivan test trudnoće. Promjene mogu uključivati: oticanje dojke; bol ili nježnost Zbog toga što se tijelo još uvijek oporavlja, a tamponi mogu izazvati određenu traumu.

POVEZANE KNJIGE