Sjena vjetra

Sjena vjetra - Zafon, Carlos Ruiz | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zafon, Carlos Ruiz
DIMENZIJA
3,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Sjena vjetra.pdf
ISBN
5200076042297

OPIS

Ono što ovaj roman čini tako neodoljivo zanimljivim jest emotivna energija koju stvaraju usponi i padovi velike i raznolike postave nezaboravnih likova… Prošećite bilo kojom ulicom Zafónove Barcelone i ugledat ćete sjene prošlosti i tajne sadašnjosti, upisane u gradsko tkivo i u živote njegovih stanovnika. Guardian Dobro staro pripovijedanje ponovno je u modi… ova priča ima dramatsku napetost koja, čini se, nedostaje mnogim suvremenim romanima. To je iznimno sofisticirano, zabavno štivo koje se ne ispušta iz ruku, a istovremeno ispituje moždane ćelije. Što biste više mogli poželjeti? Scotsman Zafón osigurava golemu porciju ljubavi i dovoljno magije, ubojstava i ludila da čak i najnesklonijega čitatelja posve zaokupi. Vraški dobro. Elle Zaokreti priče koja se uvijek ponovno preklapa poput komplicirana origamija, u konačnici razotkrivaju jednostavnu formu. Ljubav i prijevara u srcu su književnoga misterija – nisu li uvijek? Scotland on Sunday Kao i Da Vincijev kod, složeni triler Carlosa Ruiza Zafóna Sjena vjetra postigao je nedostižan uspjeh koji se prenosi od usta do usta. The Times

Autori: Carlos Ruiz Zafón : Opis: Ono što ovaj roman čini tako neodoljivo zanimljivim jest emotivna energija koju ... Ali Zafónova Sjena vjetra je i puno više od toga. Zafónov je prvijenac, roman Princ magle , dobitnik nagrade Edebé kao roman za mlade.

Roman nepoznatog pisca Juliena Caraxa jedini je još postojeći primjerak. ?/td> 3JE_V.GIF" alt="linje" width="15" height="50" border="0"> Stopalo AB Sveavägen 19 191 34 Sollentuna. [email protected] Dakle, "Sjena vjetra" je hit u čistom agregatnom stanju.

POVEZANE KNJIGE