Mir je svaki korak

Mir je svaki korak - Hanh, Thich | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hanh, Thich
DIMENZIJA
5,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Mir je svaki korak.pdf
ISBN
7785569068012

OPIS

Thich Nhat Hanh, najveći zen-budistički učitelj našeg doba vodi nas na putovanje osobne transformacije usredotočenost u disanju te svjesnost i najmanjeg čina u našem svakodnevnom životu. On nam ukazuje na sve dobrobiti sabranosti i usredotočenosti koje pomažu da preoblikujemo i iscijelimo ozbiljno poljuljana stanja naše svijesti. Na taj način pronalazimo radost i unutarnji mir te mijenjamo svoj život i život cijele zajednice jer je unutarnji mir svakog pojedinca preduvjet mira na Zemlji. Riječ je o zaista dragocjenoj knjizi koja može promijeniti i naše osobne živote i život cijele zajednice. Thich Nhat Hanha, najpoznatijeg učitelja zena, pjesnika i mirotvorca, Martin Luther King ml. nominirao je za Nobelovu nagradu za mir 1967. godine. Rodom iz Vijetnama, Hanh je bio predsjednik Vijentamskog budističkog mirovnog izaslanstva na Pariškim mirovnim govorima. Autor je knjiga Biti mir, Umijeće komuniciranje, Posao i mnogih drugih. Danas živi u maloj zajednici u sjeverozapadnoj Francuskoj, gdje nastavlja pisati, poučavati, bavi se vrtlarstvom i pomaže izbjeglicama diljem svijeta. Redovito putuje Sjevernom Amerikom i Europom kako bi naučavao i vodio duhovne seminare, koji su posvećeni »umijeću usredotočenog života«. Posljednjih je godina vodio posebne seminare za američke ratne veterane iz vijetnamskog rata, psihoterapeute i druge stručnjake, umjetnike, aktiviste u zaštiti okoliša i djecu.

Ne znam kako bi mi djelovala sada, niti namjeravam provjeravati (no time to lose). Jednoj drugoj knjižici je dao naslov Čudesna pažnja. Mir je svaki korak : kreni beskrajnim putem radosti / Thich Nhat Hanh ; [prijevod Ksenija Premur].

Ipak, vrući plesni nastupi ove ljepotice zapalili su internet, pa je Sarah u rekordnom roku stekla mnoštvo vjernih obožavatelja i pratitelja . Cilj je da budete prisutni u trenutku i duboko osjetite svaki korak koji vodi prema orgazmu. Često se žurimo sa seksom.

POVEZANE KNJIGE