Južnjački križ

Južnjački križ - Cornwell, Patricia | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
12,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Južnjački križ.pdf
ISBN
3513027260882

OPIS

U svojem prvom književnom pojavljivanju, u romanu Gnijezdo stršljenova, policijska načelnica Judy Hammer, njezina zamjenica Virginia West i ambiciozni mladi reporter Charlotte Observera, a danas policajac, Andy Brazil, lovili su serijskog ubojicu u gradu Charlotteu u Sjevernoj Karolini. Sada će se ovaj neobičan trio naći nešto sjevernije, u gradu Richmondu u Virginiji kako bi riješili problem s bandom koja terorizira grad i kako bi modernizirali zastarjelu policijsku postaju. Na njihovu žalost, Hammer, Brazil i West neće biti pripremljeni za snažan otpor koji će ih dočekati, ili za čudnu paletu likova koju će upoznati nakon svojega dolaska: Butnera Bubbu Flucka IV. – skupljača oružja i čovjeka opsjednutog izvanzemaljcima, Dima, sociopatskog i opasnog mladog vođu bande Štuke, guvernera Mikea Feuera, koji je u svakom trenutku spreman priskočiti u pomoć svojim (su)građanima, Weeda Gardenera – četrnaestogodišnjeg slikara i mahera za grafite… Na prikazu ovih osebujnih likova i njihovih života u nimalo običnom Richmondu, iz pera Patricie Cornwell ovaj nam put stiže nešto sasvim drugačije – briljantna satira o gradskoj politici, sveprisutnoj napetosti između policije i javnosti ali i njihovoj svakodnevnoj zajedničkoj borbi protiv kriminala. Algoritam vam ponosno predstavlja Patriciu Cornwell kakvu ste mogli upoznati u Gnijezdu stršljenova, u izdanju u kojem koristi svoje nekadašnje iskustvo novinarke crne kronike i pripadnice policijskog dobrovoljačkog reda. Južnjački križ dokazuje da ova autorica ne mora pisati svjetski poznate romane o forenzičarki Kay Scarpetti kako bi nam dokazala da kada je o kriminalistici riječ, ona to radi – najbolje. Knjigu je prevela Iva Ušćumlić Gretić, a likovno opremio Nenad Martić.

U svojem prvom književnom pojavljivanju u romanu «Gnijezdo stršljenova», policijska narednica Judy Hammer, njezina zamjenica Virginia West, i ambiciozan i sada već bivši reporter 'The Gharlotte Observera' koji radi i kao dobrovoljni policajac Andy Brazil lovili su serijskog ubojicu u gradu Charlotteu u Južnoj Karolini. Patricia D. Cornwell JUŽNJAČKI KRIŽ.

Kad se pokušala vratiti, sjevernjaci su zauzeli njen brod. Međutim, zaljubila se u sjevernjačkog kapetana koji je zarobio brod. križ (možda dalmatski prema lat.

POVEZANE KNJIGE