Tehnike lova na pastrvu

Tehnike lova na pastrvu - Goddard, John | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Goddard, John
DIMENZIJA
6,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Tehnike lova na pastrvu.pdf
ISBN
4447022883870

OPIS

Praktična rješenja za ribolov na mušicu iz pera svjetskog ribičkog majstora Veliki John Goddard nudi vam praktična rješenja za ribolov na mušicuBritanac John Goddard, jedan od najpriznatijih svjetskih ribičkih stručnjaka, u ovom praktičnom i bogato ilustriranom priručniku nudi nam svoja pedesetogodišnja iskustva s tehnikama lova na pastrvu. Iz njega ćete naučiti bezbroj stvari iz Goddardove perspektive – detalja koje je on naučio na najteži način – uz vodu. Knjiga je vodič kroz osnove ribolova umjetnom mušicom, odnosno tehnike ribolova s obale. Saznajte koji je najbolji pristup lovu na pastrvu u rijekama, jezerima, potocima i stajaćicama, kakav se pribor pritom koristi (suha i mokra mušica te nimfa) te kakve sve postoje tehnike zabacivanja… i još mnogo toga. John Goddard poznat je kao vrstan majstor kad je riječ o izradi imitacija mušica. Mnoge od njih koje se danas koriste diljem svijeta osmislio je upravo on (glasoviti Goddardov tular), a u ovoj knjizi nesebično će s nama podijeliti svoja znanja i iskustva. Sve upute i savjeti za izradu popraćeni su preciznim ilustracijama Charlesa Jardinea. Tehnike lova na pastrvu pomoći će vam da postanete bolji ribič pročitate li i usvojite informacije i savjete koje nudi. Ovo je najbolja knjiga na svijetu o mušičarenju!

Nema na zalihi. Flora Jadranske obale i otoka - 250 najčešćih vrsta.

Nastavkom upotrebe ovih stranica ili klikom na gumb "U redu" pristajete na pohranu i pristup kolačićima. Tehnike lova na pastrvu pomoći će vam da postanete bolji ribič pročitate li i usvojite informacije i savjete koje nudi. Ovo je najbolja knjiga na svijetu o mušičarenju! Ribolov na moru Aldo Ivanišević.

POVEZANE KNJIGE