Knjiga za sjajno pamćenje

Knjiga za sjajno pamćenje - Jensen, Eric | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jensen, Eric
DIMENZIJA
11,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga za sjajno pamćenje.pdf
ISBN
1619487563468

OPIS

Ojačajte samopouzdanje, poboljšajte ocjene, zajamčite si uspjeh Knjiga za sjajno pamćenje izvanredan je alat za svakoga tko želi imati odlično pamćenje.Oslanjamo se na naše pamćenje kod svake aktivnosti u životu – od obavljanja osnovnih zadataka do složenih procedura, za hobije poput puštanja zmajeva do provjere našega financijskog stanja, od neobaveznog ćaskanja do planiranja zabave, od pripreme za ispit do pjevanja pjesme. Knjiga za sjajno pamćenje otvara put optimalnom funkcioniranju pamćenja, uvodeći vas u najnovija istraživanja o pamćenju, i objašnjava u kakvom je pamćenje odnosu sa cijelim našim sustavom tijelo/mozak/um. Naučit ćete kako ono što danas znamo o pamćenju primijeniti na vlastiti život, za trenutačno poboljšanje pamćenja.

Bilo da je riječ o osnovama biologije mozga ili dubokoumnim raspravama o neuro-hranjivima i mnemotehnici, "Knjiga za sjajno pamćenje" naučit će sve zainteresirane kako utjecati na vlastite moždane obrasce i poboljšati svoje pamćenje u cilju kvalitetnijeg i uspješnijeg učenja, rada i života. Knjiga za sjajno pamćenje otvara put optimalnom funkcioniranju pamćenja, uvodeći vas u najnovija istraživanja o pamćenju, i objašnjava u kakvom je pamćenje odnosu sa cijelim našim sustavom tijelo/mozak/um. Naučit ćete kako ono što danas znamo o pamćenju primijeniti na vlastiti život, za trenutačno poboljšanje pamćenja. Kako stižu godine, većina ljudi ima problema s pamćenje, a sada su znanstvenici pronašli spasonosnu kombinaciju - koktel omega 3 masnih kiselina i vitamina grupe B kod pacijenata treće životne dobi utječe na poboljšanje njihova pamćenja i kognitivnih funkcija..

Naučit ćete kako ono što danas znamo o pamćenju primijeniti na vlastiti život, za trenutačno poboljšanje pamćenja. Ojačajte samopouzdanje, poboljšajte ocjene, zajamčite si uspjeh Knjiga za sjajno pamćenje izvanredan je alat za svakoga tko želi imati odlično pamćenje. Oslanjamo se na naše pamćenje kod svake ak... "Knjiga za sjajno pamćenje" izvanredan je alat za svakoga tko želi imati odlično pamćenje.

POVEZANE KNJIGE