Ponos i predrasude

Ponos i predrasude - Austen, Jane | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Austen, Jane
DIMENZIJA
10,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Ponos i predrasude.pdf
ISBN
4864510088318

OPIS

Možda najomiljenija, a zacijelo najpoznatija knjiga Jane Austen, Ponos i predrasude klasičan je ljubavni roman. Ljubav, nesporazumi, potraga za savršenim muškarcem kao i izbjegavanje nesavršenog, teme su romana Ponos i predrasude, a relevantne su danas kao što su uvijek bile. To je čarobna, vječna priča o Lizzy Bennet, jednoj od najsimpatičnijih književnih junakinja, i ponosnom gospodinu Darcyju, o pravoj ljubavi, obiteljima, varalicama i herojima i, naravno, ponosu i predrasudama.

Preporuka korisnika (11) (1) B alet Hrvatskog narodnog kazališta prvi u svijetu za scenu će adaptirati roman „Ponos i predrasude" Jane Austen, u režiji i koreografiji Lea Mujića koji je uz Bálinta Rauschera i odabrao glazbu, a svjetska praizvedba bit će 7. studenoga.

Možda najomiljenija, a zacijelo najpoznatija knjiga Jane Austen, Ponos i predrasude klasičan je ljubavni roman. Ljubav, nesporazumi, potraga za savršenim muškarcem kao i izbjegavanje nesavršenog, teme su romana Ponos i predrasude, a relevantne su danas kao što su uvijek bile. Ponos i predrasude, snima se - Američka djevojka dobije ulogi u britanskom filmu za koji mora uvježbati naglasak - Pogledajte video i opis za film Ponos i predrasude, snima se (Pride and Prejudice, Cut) Autorica proslavljena ljubavnim romanima 'Ponos i predrasude' i 'Razum i osjećaji' često je savjetovala prijateljice i rođakinje o 'pitanjima srca', a njezine ženske mudrosti, primjenjive su i danas… Iako spisateljica Jane Austen (1775.

POVEZANE KNJIGE