Ima li još seksa u gradu?

Ima li još seksa u gradu? - Bushnell, Candace | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bushnell, Candace
DIMENZIJA
12,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Ima li još seksa u gradu?.pdf
ISBN
4458316499837

OPIS

Ima li još seksa u gradu? Dvadeset godina nakon što je svojom pronicljivom, poticajnom prvom knjigom Seks i grad preobrazila krajolik pop kulture i dejtanja s pomoću detaljnih opisa rituala parenja manhattanske elite, Candace Bushnell donosi nam novu knjigu o divljinama i opasnostima seksa i izlaženja nakon pedesete. Ima li još seksa u gradu? prati skupinu prijateljica koje se sele između Manhattana i ladanjske enklave zvane Village te se pokušavaju snaći usred suvremenog fenomena dejtanja nakon pedesete. Otkrivaju “mladunčenje” (razumna starija žena odjednom ulazi u vezu s mnogo mlađim muškarcem), tretman “Mona Lisa” (operacija vagine, česta preporuka starijim ženama) te što se uistinu događa kad putem Tindera dogovorite izlazak. Od uspona (Moj Novi Dečko ili MND) do padova (Ludilo Srednjih Godina ili LSG), Bushnell nam s mnogo humora i jasnoće pokazuje kako danas izgledaju veze. Temeljem vlastitih iskustava, autorica nam pripovijeda pametnu, satiričnu priču o ljubavi i životu, i to iz različitih aspekata – o braku i djeci, razvodu i gubitku – a jasno prikazuje i pritisak na žene koje bi izgledom trebale ostati vječno mlade i ujedno postići sve na svijetu. Ovo je neizostavan nastavak jedne od najrevolucionarnijih knjiga o vezama dvadesetog stoljeća iz pera svjetski poznate društvene komentatorice.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

U seriji pratimo aferu profesorice Alme Solares koja se brzo otme kontroli. Inače, zbog velike količine vrućih scena ova je serija postala najgledanija serija koja nije na engleskom jeziku u povijesti Netflixa.

POVEZANE KNJIGE