Digitalna tvrđava

Digitalna tvrđava - Brown, Dan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Dan
DIMENZIJA
6,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Digitalna tvrđava.pdf
ISBN
8002653034109

OPIS

Kad se neuništivi stroj za dešifriranje u vlasništvu Nacionalne sigurnosne agencije susretne sa tajanstvenim kodom kojeg ne može razbiti, Agencija poziva u pomoć svoju glavnu kriptografkinju Susan Fletcher, nadarenu i prelijepu matematičarku. Ono što će ona otkriti, potrest će centre moći. NSA iznenada postaje žrtvom ucjene, ne oružane, već putem koda koji je toliko kompleksan da njegovo objavljivanje može onesposobiti čitavu obavještajnu službu SAD-a. Uvučena u opasan vrtlog mračnih tajni i podlih laži, Susan Fletcher bori se za spas Agencije u koju vjeruje. Izdana od svih, polako shvaća kako se ne bori samo za svoju domovinu, već i za svoj vlastiti život, a na kraju i za život čovjeka kojeg voli. I prije fenomenalnog romana «Da Vincijev kod» Dan Brown je pisao zanimljive i uzbudljive knjige. Njegov prvi roman «Digitalna tvrđava» najbolji je i najnapetiji tehno-triler objavljen u posljednjih deset godina.

V.B.Z. online ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici.

Kada je nepobjediva mašina za dešifriranje agencije za nacionalnu bezbjednost naišla na tajanstveni kod koji nije mogla da riješi, agencija je pozvala svog glavnog kriptografa, Suzan Flečer - genijalnu, prelijepu matematičarku. Njeno otkriće potresa sam vrh vlasti.

POVEZANE KNJIGE