Piši i briši: Koliko je sati?

Piši i briši: Koliko je sati? Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Piši i briši: Koliko je sati?.pdf
ISBN
5993408783085

OPIS

Interaktivne početnice za učenje uz zabavu koje upotpunjuju nastavni plan i program, sadrže zanimljive zadatke koji se mogu stalno iznova rješavati uz pomoć posebnog flomastera koji se briše i dolazi u kompletu uz svaku knjigu. Dijete će se uz ove knjige naučiti držanju olovke, vještinama čitanja i pisanja, a ovisno o temi knjige učit će osnove brojanja i zbrajanja, gledanja na sat, engleskog jezika te zemljopisa i kulture. Sve su knjige opremljene šarenim crtežima smiješnih likova koji djecu potiču na rješavanje zadataka. Knjige su namijenjene djeci od tri godine nadalje.

Biće i Vaš pomoćnik kada se radi o poslovnim obavezama i uz ovu E-sveščicu nećete zaboravljati na ... Koliko Je Sati by Partibrejkers on Amazon Music - Amazon.com Koliko je sati worksheet Sati / Dire l'heure - Француски са Бојаном / Francuski sa ... Kupovina na našem sajtu je omogućena registrovanim i neregistrovanim kupcima. Da biste se registrovali, potrebno je da popunite polja na strani REGISTRACIJA, a zatim pratite uputstva koja su vam stigla na e-mail adresu koju ste ostavili.

Kupi! Piši-briši - Možeš l li naći zaigranog psića? 59,90 kn. Kupi! Piši i briši - Možeš li naći nestašnog majmunčića? 59,90 kn.

POVEZANE KNJIGE