Medo Tobi na seoskom gospodarstvu

Medo Tobi na seoskom gospodarstvu - Bieber, Hartmut | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bieber, Hartmut
DIMENZIJA
5,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Medo Tobi na seoskom gospodarstvu.pdf
ISBN
4168627838749

OPIS

Medo Tobi je na seljačkom gospodarstvu. Pomaže u povrtnjaku i pri hranjenju životinja. Čak se vozi sa seljakom na traktoru i jaši na pravom konju. Zaista je uzbudljivo što se tu sve može otkriti!Medo Tobi je na seljačkom gospodarstvu. Pomaže u povrtnjaku i pri hranjenju životinja. Čak se vozi sa seljakom na traktoru i jaši na pravom konju. Zaista je uzbudljivo što se tu sve može otkriti! Napeta slikovnica sa slikama punim detalja i panoramskom slikomza traženje i otkrivanje.

Koji je rok isporuke paketa? Naručeni proizvodi isporučuju se u roku od 5 radnih dana. Ukoliko neki od proizvoda nije odmah dostupan za isporuku, kupac će o tome biti obaviješten u procesu kupnje. Medo Tobi na seoskom gospodarstvu 84,90 kn Dodaj u košaricu; Medo Tobi-Zaviri ovdje živi-slik.s proz.

Eak se vozi sa seljakom na traktoru i jaši Medo Tobi u kući Djeda Božićnjaka - Omiljeni dječji lik medo Tobi čekajući božićno jutro čitavu noć sanja o djedu Božičnjaku. U svojim snovima putuje sa zapregom do kuće djeda Božićnjaka.

POVEZANE KNJIGE