Pravila ljubavi

Pravila ljubavi - Prentiss, Chris | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Prentiss, Chris
DIMENZIJA
7,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Pravila ljubavi.pdf
ISBN
9771495033066

OPIS

Pravila se obično ne povezuju s nečim tako delikatnim kao što je ljubav. Uspješan ljubavni odnos nije rezultat puke sreće. Naprotiv, za ostvarenje dugotrajnog i trajno ispunjavajućega partnerstva, potrebno je mnogo truda, ali i poznavanje jasnih zakonitosti ljubavnih odnosa. Autor »Pravila ljubavi«, Chris Prentiss, otkriva nam o kojim je zakonitostima riječ te nas upoznaje sa 14 mudrih, praktičnih i moćnih pravila koje je potrebno slijediti želimo li stvoriti ljubavni odnos iz najljepših snova. Riječ je o tisućljetnim, drevnim načelima koja su oduševila čitatelje svojom praktičnošću i učinkovitošću. Knjiga sadrži primijenjive alate putem kojih možemo otvoriti vrata privlačnosti, iscijeliti traume i bolna sjećanja iz prošlosti te stvoriti postojano prijateljstvo s partnerom koje će izdržati najveće kušnje i izazove suvremenoga života. U »Pravilima ljubavi« naučit ćete koja je istinska svrha ljubavne veze, zašto nas privlače određeni tipovi ljudi, koliko je u partnerstvu važno ono što mislimo o sebi i drugima… Doznat ćete načine na koje je moguće prekinuti problematičan ljubavni odnos. Konačno, otkrit ćete kako iskusiti istinsku ljubav i stvoriti trajan odnos s partnerom –ispunjen međusobnim poštovanjem te svim onime što vaš život pretvara u radost, a vašu sreću čini neizmjernom.

Pravila se obično ne povezuju s nečim tako delikatnim kao što je ljubav. Uspješan ljubavni odnos nije rezultat puke sreće.

Posveeno Zahiru i Zeldi. Kad sam bio dijete, vidio sam Boga, vidio sam an ele; Promatrao sam tajne viaih i ni~ih svjetova.

POVEZANE KNJIGE