Čudesna moć hormona

Čudesna moć hormona - Toljan, Sanja | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Toljan, Sanja
DIMENZIJA
3,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudesna moć hormona.pdf
ISBN
5285150714893

OPIS

UPOZNAJTE SVOJE HORMONE I RIJEŠITE SE PROBLEMA UZROKOVANIH HORMONSKOM NERAVNOTEŽOM Izgubite višak kilograma – Zaustavite ispadanje kose – Zaštitite zdravlje srca – Osnažite kosti i mišiće – Prevenirajte degenerativne bolesti – Pobijedite kronični umor i nesanicu – Poboljšajte raspoloženje – Ojačajte slab libido – Učvrstite pamćenje – Izglačajte bore – Izliječite akne Sanja Toljan, dr. med., specijalizirala se za hormonsko nadomjesno liječenje kod svjetski priznatih stručnjaka u Europi i SAD-u. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem. Kad su hormoni u ravnoteži, osjećamo se vitalno i zdravo, a izgledamo dobro. No što kad to nije slučaj, kada se ne osjećamo dobro u vlastitom tijelu, kad nas nešto sprječava da uživamo u životu, a organizam zahtijeva da jedemo puno slatkog ili slanog, kad smo stalno umorni, loše spavamo i debljamo se, kad nas muče policistični jajnici, slab libido ili erekcijska disfunkcija? Bez obzira na to koliko imate godina, ako su vaši hormoni u neravnoteži, patit će cijelo tijelo. Sanja Toljan, liječnica s dugogodišnjim iskustvom u uravnoteživanju hormona, u ovoj će vam knjizi otkriti sve što trebate znati o svojim hormonima i jednostavne načine na koje ćete ih dovesti u savršenu hormonsku ravnotežu i zadržati u njoj.

5038. Knjiga «Čudesna moć hormona» jedna je od onih knjiga koja mi je u mnogim područjima života otvorila oči.

med. bavi u svojim knjigama "Čudesna moć hormona", "Žene u hormonskoj ravnoteži" i "Muškarci u hormonskoj ravnoteži" u kojima piše i o tome kako se riješiti mioma bez odlaska 'pod nož', o raku dojke, plodnosti i libidu, zdravlju srca, prevenciji degenerativnih bolesti, kroničnom umoru i nesanici, ispadanju kose, o tome kako osnažiti kosti i mišiće, poboljšati pamćenje i raspoloženje… ČUDESNA MOĆ HORMONA, Sanja Toljan, dr.

POVEZANE KNJIGE