Vuk koji je tražio ljubav

Vuk koji je tražio ljubav - Lallemand, Orianne | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lallemand, Orianne
DIMENZIJA
11,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Vuk koji je tražio ljubav.pdf
ISBN
8080375184471

OPIS

Bio jednom jedan veliki crni vuk, prilično zgodan, prilično simpatičan, no dragu nije imao. Jednoga dana odlučio ju je potražiti. Ali kako da zna da je to vučica njegovog života? Lako! Kad je ugleda, koljena će mu klecati, mozak će mu se pretvoriti u pekmez, a srce će mu tući. Ovo je zbirka nježnih i duhovitih priča za pripovijedanje, slušanje i darivanje.Autori: Orianne Lallemand i Eleonore Thuillier

Priču čita knjižničarka Nikolina... Bio jednom jedan veliki crni vuk, prilično zgodan, prilično simpatičan, no dragu nije imao. Jednoga dana odlučio ju je potražiti.

Jednoga dana odlučio ju je potražiti. Ali kako da zna da je to vučica njegovog života? Budite prvi koji će recenzirati "VUK KOJI JE TRAŽIO LJUBAV" Otkaži odgovor. Start by marking "Vuk koji je tražio ljubav" as Want to Read Dragi naši mali i veliki korisnici, budući da je knjižnica zatvorena odlučili snimiti čitanje priča i tako vas razveseliti.

POVEZANE KNJIGE