Upoznaj ljudsko tijelo

Upoznaj ljudsko tijelo Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Upoznaj ljudsko tijelo.pdf
ISBN
8883950104641

OPIS

Kutija Ljudsko tijelo obuhvaća golemu magnetnu ploču osmišljenu kao operacijski stol: s pomoću pet kompleta dijelova sastavlja se ljudsko tijelo! Sa 56 magnetna dijela gradi se kostur, mišići, organi, ali i srce i zubi. U kutiji je i knjižica od 96 stranica koja na zabavan i vrlo zanimljiv način dijete uvodi u tajne ljudskog tijela. Na njezinim će stranicama svaki mlad i znatiželjan um pronaći odgovore na sva pitanja koja bi mogao imati o velikim zagonetkama ljudskog tijela. Pojmovnik i objašnjenja na kraju knjige djetetu će pomoći u razvitku razumijevanja tog nevjerojatnog stroja, a igrama i testovima na kraju moći će provjeriti svoje znanje. U kutiji se nalaze: Kutija od tvrdog kartona Magnetna ploča 56 magneta Knjiga u spiralnom uvezu

Na njezinim će stranicama svaki mlad i znatiželjan ... Znanstvenici pretpostavljaju da ljudsko tijelo u prosjeku ima oko 100 bilijuna stanica. Najveća stanica u ljudskom tijelu je ženska spolna stanica, a najmanja je crvena krvna stanica.

LJUDSKO TIJELO - SLIKOVNI RJECNIK mozaik knjiga 1199 din 1.079 din ... Koža je naš najveći organ: površina kože jednog odraslog čovjeka iznosi 1,5 kvadratnih metara, masa joj je prosječno (sa masnoćom potkožja zajedno) 12 kilograma.Štiti nas od mehaničkih utjecaja, UV zračenja, patogena, a njezin rožnati sloj sprječava isušenje.Ima važnu ulogu u termoregulaciji. Koža je naš najveći osjetilni organ: njezini receptori imaju važnu ulogu u ... Proučite ljudsko tijelo Ova knjiga dočarava vam ljudsko tijelo, sa najnovijim informacijama i vrhunskim 3D ilustracijama koje doslovce iskaču sa svake stranice i raspaljuju vam maštu na potpuno nov način.

POVEZANE KNJIGE