Gregov dnevnik 1

Gregov dnevnik 1 - Kinney, Jeff | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kinney, Jeff
DIMENZIJA
4,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Gregov dnevnik 1.pdf
ISBN
5591177616090

OPIS

Gregov dnevnik Kronike Grega Heffleyja “Prije svega, da nešto raščistimo: ovo su KRONIKE, a ne dnevnik. Znam što piše na koricama, ali kad mi je mama išla ovo kupiti, IZRIČITO sam joj rekao da mi ne kupi nešto na čemu piše “dnevnik”. Super! Baš mi treba da me neka budala ulovi kako hodam s time i stekne pogrešan dojam. I još nešto želim raščistiti, a to je da je to bila MAMINA ideja, a ne moja. Ali luda je ako misli da ću ja tu zapisivati svoje “osjećaje” i takve stvari. Zato ne očekujte da ću stalno pisati “Dragi dnevniče” ovo, “Dragi dnevniče” ono.” Sreća naša da Greg Heffley, junak ovih poprilično komičnih kronika, rijetko ispunjava sve što kaže. Jer biti klinac ponekad može biti prava gnjavaža. A nitko to ne zna bolje od Grega koji će se naći protiv svoje volje bačen u školsko okružje gdje su neuhranjena slabašna stvorenja primorana dijeliti hodnike s visokim i opakim klincima koji se već briju. Kako će se Greg snaći provjerite u “Gregovom dnevniku”, uz originalne ilustracije autora, Jeffa Kinneyja.

Znam što piše na Gregov dnevnik 1: Kronike Grega Heffleya je odlična knjiga autora Jeff Kinney. Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao tvrdi uvez uvez.

Znam što piše na koricama, ali kad mi je mama išla ovo kupiti, IZRIČITO sam joj rekao da mi… Gregov dnevnik: Kasno paljenje jedanaesti je roman iz serijala o urnebesnim dogodovštinama Grega Heffleyja. Za Grega Heffleyja život postaje sve napetiji.

POVEZANE KNJIGE