Čarolija pospremanja

Čarolija pospremanja - Kondo, Marie | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kondo, Marie
DIMENZIJA
4,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Čarolija pospremanja.pdf
ISBN
2261641538197

OPIS

JAPANSKO UMIJEĆE STVARANJA REDA I POSPREMANJA Svjetski bestseler prodan u više od 3 milijuna primjeraka Kad završite s pospremanjem kuće, život će vam se dramatično promijeniti. Kad iskusite kako je imati uistinu urednu kuću, osjetit ćete da je vaš svijet postao svjetliji. Više nikada nećete ponovo pribjeći neredu. To nazivam čarolijom pospremanja. A učinci su iznimni. Ne samo što više nikada nećete biti neuredni nego ćete i doživjeti nov životni početak. To je čarolija koju želim podijeliti sa što više ljudi. Metodom KonMari pretvorite svoj dom u trajno uredan i nezatrpan prostor!

U ovoj knjizi, guru za novac, Ken Honda na praktičan i jednostavan način objašnjava kako izgraditi unutarnji mir dok radimo s novcem. Čarolija pospremanja Mozaik. Knjige, poklon bonovi i paketi.

časopis Time uvrstio ju je na popis 100 najutjecajnijih ljudi. Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život. Svjetski bestseler prodan u više od.

POVEZANE KNJIGE