Čovječe, naljuti se

Čovječe, naljuti se - Sohhiheh, Lotta | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sohhiheh, Lotta
DIMENZIJA
12,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Čovječe, naljuti se.pdf
ISBN
2230596255760

OPIS

Jedinstven i neobičan dodatak među knjigama posvećenim pozitivnom razmišljanju. Zašto ne bismo isticanjem negativnih osjećaja došli do pozitivnih? E pa jedna mala „radna“ bilježnica, naslova Čovječe, naljuti se, omogućit će vam izražavanje negativnih misli koje nosite u sebi. Odlično osmišljena i prepuna crnog humora, ova je mala bilježnica mjesto gdje se možete povući i urnebesan je protulijek valu pozitivističkih trendova koji nas je posljednjih godina preplavio. Čovječe, naljuti se, šašav je i otkvačen novitet koji donosi niz aktivnosti koje dopuštaju ljutnju, čangrizavost i loš dan bez predrasuda.

Kreće tablić i remi, jamb, tombola, itd. Pravila se znaju, nema na lukavljenje.

·. Za razliku od žena diktatora koje možda žele da je sve po njihovom, ali ne misle ništa loše, nego žele najbolje za sve i misle da pomažu, postoji i drugi tip žena koji misli samo na sebe i na ono što njima treba. Pred vama je multiplayer verzija igre Čovječe ne ljuti se.

POVEZANE KNJIGE