Boje istine

Boje istine - Hannah, Kristin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hannah, Kristin
DIMENZIJA
10,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Boje istine.pdf
ISBN
4574852192912

OPIS

Boje istine Odrastajući na obiteljskom ranču, sestre Grey čeznu za ljubavi svoga oca nakon smrti majke. Winona ima sanjarsku prirodu i višak kilograma i ona zna da nikad neće osvojiti očevo srce jer nema snagu i sposobnosti koje otac cijeni. Za razliku od nje, prelijepa najmlađa sestra Vivi Ann oličenje je dobre i uspješne kćeri. No, događaji koji će uslijediti nakon što Vivi Ann odluči poslušati svoje srce iznevjerivši na taj način očekivanja svojih najbližih, stavit će na kušnju sestrinsku ljubav i odanost, i cijelu obitelj uzdrmati do temelja.. Recenzije Prelijepa priča o ljubavi i mržnji, rivalstvu i pomirenju, oduševit će i najzahtjevnije čitatelje. Booklist Predivna obiteljska drama o tri sestre, njihovim ljubavima, usponima i padovima… Romantičan i potresan roman držat će vas u napetoj neizvjuesnosti do samoga kraja. People

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 500 kn 091 25 81 981 II Kristin Hannah: Boje istine 56456 PREVODITELJ Anja Hoyt-Nikolić GODINA IZDANJA 2020 Obje su kraljevske boje te vrlo bitni faktori u alkemiji. Tu su još dvije važne boje, crna i bijela koje su zapravo dva pola.

No, događaji koji će uslijediti nakon što Vivi Ann odluči ... Kristin Hannah - Boje istine. Odrastajući na obiteljskom ranču, sestre Grey čeznu za ljubavi svoga oca nakon smrti majke.

POVEZANE KNJIGE