Boje istine

Boje istine - Hannah, Kristin | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hannah, Kristin
DIMENZIJA
9,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Boje istine.pdf
ISBN
1252308735676

OPIS

Boje istine Odrastajući na obiteljskom ranču, sestre Grey čeznu za ljubavi svoga oca nakon smrti majke. Winona ima sanjarsku prirodu i višak kilograma i ona zna da nikad neće osvojiti očevo srce jer nema snagu i sposobnosti koje otac cijeni. Za razliku od nje, prelijepa najmlađa sestra Vivi Ann oličenje je dobre i uspješne kćeri. No, događaji koji će uslijediti nakon što Vivi Ann odluči poslušati svoje srce iznevjerivši na taj način očekivanja svojih najbližih, stavit će na kušnju sestrinsku ljubav i odanost, i cijelu obitelj uzdrmati do temelja.. Recenzije Prelijepa priča o ljubavi i mržnji, rivalstvu i pomirenju, oduševit će i najzahtjevnije čitatelje. Booklist Predivna obiteljska drama o tri sestre, njihovim ljubavima, usponima i padovima… Romantičan i potresan roman držat će vas u napetoj neizvjuesnosti do samoga kraja. People

zelenom, narančastom i bojom maline. Ili na kosi boje meda radimo pink tonove, a na sijedu kosu stavljamo puno lavande - kaže Ivana te ističe kako nije nužno blajhati kosu da bi dobili dobru i sjajnu boju.

Kristin Hannah je iznimno talentirana i uspješna američka spisateljica čiji romani obiteljsko-ljubavne tematike osvajaju srca čitatelja odmah po objavljivanju i svi su bestseleri New York Timesa. Živi i piše na relaciji Pacifički sjeverozapad - Havaji. Boje istine.

POVEZANE KNJIGE