Zdrava probava – zdrav mozak

Zdrava probava – zdrav mozak - Perlmutter David, Loberg kristin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perlmutter David, Loberg kristin
DIMENZIJA
10,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdrava probava – zdrav mozak.pdf
ISBN
7674315788990

OPIS

U knjizi Zdrava probava – zdrav mozak autor bestselera Inteligentna prehrana otkriva moćnu ulogu crijevnih bakterija u određivanju sudbine vašega mozga.Onesposobljujući poremećaji funkcioniranja mozga sve su učestaliji, od djece kojoj se dijagnosticiraju autizam i ADHD do odraslih osoba koje demenciji podliježu u sve mlađoj dobi. Ali, u tijeku je medicinska revolucija koja može riješiti taj problem: zapanjujuća nova istraživanja otkrivaju da zdravlje vašega mozga uvelike ovisi o stanju vašega mikrobioma – golemoj populaciji organizama koji žive u vašem tijelu i brojčano nadmašuju vaše stanice u omjeru deset prema jedan. Ono što se danas događa u vašim crijevima određuje vaš rizik obolijevanja od različitih bolesti mozga. Dr. Perlmutter u knjizi Zdrava probava – zdrav mozak objašnjava moćnu interakciju crijevnih mikroba i mozga te opisuje kako se mikrobiom razvija od rođenja te se mijenja na temelju odluka o načinu života, kako može “oboliti” i kako održavanje zdravlja crijeva primjenom nekoliko jednostavnih strategija može poboljšati sudbinu vašega mozga. Jednostavnim prehrambenim preporukama te iznimno praktičnim programom, sastavljenim od šest koraka za oporavak crijeva, ova knjiga otvara vrata novom, besprimjernom potencijalu zdravlja mozga. Bilješka o autoru:David Perlmutter, dr. med., licencirani je neurolog i član nastavnog osoblja Američkog nutricionističkog koledža. Primio je brojne nagrade, uključujući nagradu Humanitarac godine, koju dodjeljuje Američki nutricionistički koledž, i nagradu Linus Pauling za pionirsko istraživanje neurodegenerativnih bolesti. Mnogo piše za medicinske publikacije te drži predavanja diljem svijeta. Dr. Perlmutter član je Odbora medicinskih savjetnika za The Dr. Oz Show, a nastupio je u mnogim radijskim i televizijskim emisijama, uključujući 20/20, Today, Good Morning America, The Dr. Oz Show, The Early Show te na CNN-u i Fox Newsu. Sa suprugom i dvoje djece živi u Naplesu na Floridi.

Dodaj u košaricu-20%. Sokovi za zdravlje i vitalnost.

Alma Bunić ... 'Crijeva su drugi mozak organizma. Na njih će utjecati svaki stres i nervoza koji prolazite', kaže Kristi King, registrirani dijetetičar iz Texasa zaposlen u Children's Hospitalu dodajući i kako će vježba potaknuti kolanje krvi, kroz tijelo pa tako i crijeva, što također može smanjiti nadutost.Ako često osjećate nadutost, vodite dnevnik prehrane pa ćete po njemu moći ustanoviti ... Detoks uma novi je naslov autora Davida Perlmuttera koji je svjetsku slavu stekao svojim uspješnicama „Inteligentna prehrana" i „Zdrava probava - zdrav mozak", a mi vam donosimo njegov recept za frape s kurkumom. Detoksikacija uma novi je naslov autora Davida Perlmuttera koji je svjetsku slavu stekao svojim uspješnim knjigama "Inteligentna prehrana" i "Zdrava probava - zdrav mozak", a ovo je njegov recept za "moćnu kafu". U knjizi Zdrava probava - zdrav mozak autor bestselera Inteligentna prehrana otkriva moćnu ulogu crijevnih bakterija u određivanju sudbine vašega mozga.

POVEZANE KNJIGE