Izvori mudrosti TU

Izvori mudrosti TU - Bonaventura, Ariel | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bonaventura, Ariel
DIMENZIJA
3,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Izvori mudrosti TU.pdf
ISBN
1330878852238

OPIS

Izvori mudrosti knjiga je neobična, nesvakidašnja i osebujna te pokušava čovjeka vratiti razmišljanju o temeljnim vrijednostima života. Obilje mudrih misli podijeljeno je u deset osnovnih poglavlja, u kojima je sadržano sve što okružuje čovjeka u njegovu životu. U oskudnoj literaturi ljudskih misli i mudrih izreka, ova knjiga predstavlja, rasporedom i prikupljenim izrekama, pravi smiraj i bogatstvo. dr. Pavao Cindrić, suradnik na Velikoj enciklopediji aforizama Ova zbirka izreka nema namjeru da vas usmjerava nekim stazama života kojima ne biste željeli ići. Naprotiv! U obilju izreka što izražavaju različita životna iskustva i različite stavove prema životu i životnim vrijednostima, vi ćete u skladu s onim što je već formirano u vama, prepoznati sukladne ideje, vjerovanja, poticaje. Nadam se da će vam Izvori mudrosti pomoći da uobličite i proširite svoj pogled na svijet, da brže i lakše spoznate neke mogućnosti i neke granice. iz predgovora priređivača

Otkrijte kako tijelu vratiti snagu Mudrosti i aforizmi Darka Lončara (3) By Darko Daky Lončar; IDEJA I VIZIJA ... To je Lončar.

ZVORI MUDROSTI ZBIRKA MUDRIH IZREKA Ariel Bonaventura TVRDI UVEZ ... Odlomak u Knjizi Mudrosti (7, 15-21) nudi duhovno stanje koje je najprovodljivije u razvoju znanosti: „Zato neka mi dade Bog govoriti kako me savjetova i misliti misli dostojne darova njegovih, jer on je vođa mudrosti i upravlja mudracima. U njegovoj smo ruci mi i riječi naše, sa svim našim razborom i umijećem. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, svi smo sazdani od različitih vrsta energija koje moraju biti u ravnoteži da bismo bili potpuno zdravi.

POVEZANE KNJIGE