Mračniji

Mračniji - James, E.L. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
James, E.L.
DIMENZIJA
10,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Mračniji.pdf
ISBN
5616575186983

OPIS

Ponovo probuđena strast! Burna i senzualna veza Christiana Greya i Anastasije Steele završila je brodolomom i optužbama, ali Christian Anu ne može izbaciti ni iz glave ni iz srca. Odlučan u tome da je vrati, pokušava potisnuti svoje najmračnije želje i potrebu za apsolutnom kontrolom i voljeti je na njezin način. Ako, pak, Christian i vrati Anu, pitanje je može li je toliko mračan i oštećen čovjek i zadržati… Za svemogućega Greya to postaje pitanje opstanka. Pravim imenom Erika Leonard, britanska je spisateljica rođena 1963. godine koja se proslavila bestselerom “Pedeset nijansi sive”, erotskim romanom u kojem se mlada studentica Anastasia Steele i karizmatični tajkun Christian Grey upuštaju u sado-mazo vezu. Roman je postao toliko popularan da je pokrenuo i novi književni žanr koji nazivaju “porno za mame”, s obzirom da je autoričina čitateljska publika uglavnom sastavljena od iskusnijih žena. Erika je radila na televiziji, živi u zapadnom Londonu, a već je 20 godina u braku s scenaristom i redateljem Niallom Leonardom, s kojim ima dva sina.

Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže prodavanih serijala knjiga u povijesti. Pedeset nijansi mračniji prikovat će vas uz stolce i to sve zbog novog vrućeg videoklipa. 13:00 07.02.2017 Vijesti.

13:00 07.02.2017 Vijesti. VALENTINOVA KREACIJA Dakota Johnson zablistala na premijeri Fifty Shades-a u Los Angelesu (i zapalila sve prisutne) 20:00 03.02.2017 Vijesti.

POVEZANE KNJIGE