Verbalno zlostavljanje u odnosima

Verbalno zlostavljanje u odnosima - Patricia, Evans | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Patricia, Evans
DIMENZIJA
10,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Verbalno zlostavljanje u odnosima.pdf
ISBN
8774024212048

OPIS

Jeste li ikada doživjeli da vas partner ponižava ili vam narušava samopoštovanje grubim i obezvređujućim riječima? Ili ste se možda u razgovoru s njime osjećali loše, a da pritom niste mogli prepoznati koji je stvarni uzrok tome? Možda ste i kao dijete bili žrtva verbalnog zlostavljanja, no nikada to niste osvijestili ni samima sebi niti ste o tome saznali dovoljno da bi u sadašnjosti živjeli drugačije ili bez sličnih problema!? Verbalno zlostavljanje u odnosima pomoći će vam da pronađete odgovore na ta pitanja. U trećem, proširenom i osuvremenjenom izdanju ovoga klasičnog bestselera saznat ćete što je uopće verbalno zlostavljanje i zašto je ono rasprostranjenije nego ikada prije. Dobit ćete i mnoštvo odgovora koji su vam potrebni da biste prepoznali takav oblik zlostavljanja te prikladno reagirali i odgovorili zlostavljaču. U konačnici, ako ste i sami u ulozi žrtve, dobit ćete priliku osloboditi se neželjenih iskustava te iskusiti sretniji i zdraviji život. Patricia Evans autorica je, osim knjige Verbalno zlostavljanje u odnosima: Kako ga prepoznati i kako reagirati, još triju bestselera – Verbal Abuse Survivors Speak Out, Controlling People te The verbally Abusive Man: Can He Change? Iznimno je cijenjena stručnjakinja za međuljudske komunikacije te savjetnica i predavačica. Redovito gostuje na brojnim američkim radijskim i televizijskim postajama, među ostalim u Oprah Showu i na CNN-u. Patricia trenutno živi u San Franciscu, a s njome možete stupiti u kontakt putem njezine internetske stranice www.verbalabuse.com. Prevela: Radha Rojc Belčec

Dobit ćete i mnoštvo odgovora koji su vam potrebni da biste prepoznali takav ... Verbalno zlostavljanje u odnosima pomoći će vam da pronađete odgovore na ta pitanja. U trećem, proširenom i osuvremenjenom izdanju ove knjige saznat ćete što je uopće verbalno zlostavljanje i zašto je ono rasprostranjenije nego ikada prije.

- Kada zlostavljanje smatramo normalnim - Često se u ovim odnosima nalaze žene koje su odrastale u zlostavljajućoj obitelji, ili jednostavno u okolini koja je takvo ponašanje smatrala normalnim. Nije ni čudo da upravo te žene imaju potpuno pogrešnu percepciju toga što zlostavljanje uopće jest, a pogotovo kakve sve štetne posljedice ... Jeste li ikada doživjeli da vas partner ponižava ili vam narušava samopoštovanje grubim i obezvređujućim riječima? Ili ste se možda u razgovoru s njime osjećali loše, a da pritom niste mogli prepoz... Seksualno zlostavljanje je uobičajeno u nasilnim odnosima.

POVEZANE KNJIGE