Verbalno zlostavljanje u odnosima

Verbalno zlostavljanje u odnosima - Patricia, Evans | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Patricia, Evans
DIMENZIJA
6,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Verbalno zlostavljanje u odnosima.pdf
ISBN
5061819085994

OPIS

Jeste li ikada doživjeli da vas partner ponižava ili vam narušava samopoštovanje grubim i obezvređujućim riječima? Ili ste se možda u razgovoru s njime osjećali loše, a da pritom niste mogli prepoznati koji je stvarni uzrok tome? Možda ste i kao dijete bili žrtva verbalnog zlostavljanja, no nikada to niste osvijestili ni samima sebi niti ste o tome saznali dovoljno da bi u sadašnjosti živjeli drugačije ili bez sličnih problema!? Verbalno zlostavljanje u odnosima pomoći će vam da pronađete odgovore na ta pitanja. U trećem, proširenom i osuvremenjenom izdanju ovoga klasičnog bestselera saznat ćete što je uopće verbalno zlostavljanje i zašto je ono rasprostranjenije nego ikada prije. Dobit ćete i mnoštvo odgovora koji su vam potrebni da biste prepoznali takav oblik zlostavljanja te prikladno reagirali i odgovorili zlostavljaču. U konačnici, ako ste i sami u ulozi žrtve, dobit ćete priliku osloboditi se neželjenih iskustava te iskusiti sretniji i zdraviji život. Patricia Evans autorica je, osim knjige Verbalno zlostavljanje u odnosima: Kako ga prepoznati i kako reagirati, još triju bestselera – Verbal Abuse Survivors Speak Out, Controlling People te The verbally Abusive Man: Can He Change? Iznimno je cijenjena stručnjakinja za međuljudske komunikacije te savjetnica i predavačica. Redovito gostuje na brojnim američkim radijskim i televizijskim postajama, među ostalim u Oprah Showu i na CNN-u. Patricia trenutno živi u San Franciscu, a s njome možete stupiti u kontakt putem njezine internetske stranice www.verbalabuse.com. Prevela: Radha Rojc Belčec

Premda se kaže da je ljubav slijepa, ponekad su ljudi ti koji su slijepi na dinamiku u vezi. Prema riječima Denisa Renyea, seksologa i psihologa, emocionalno zlostavljanje "može biti uručeno omalovažavanjem partnera, kritiziranjem njegovog tijela, namjernim ne poštivanjem granica partnera".. U početku, zlostavljači mogu izgledati kao karizmatični i šarmantni ljudi, a svoje istinsko lice pokažu tek kad dođu s partnerom do prekretnice kao što je zajednički život. Popularna psihologija Meki uvez 264 stranice Verbalno zlostavljanje u odnosima pomoći će vam da pronađete odgovore na ta pitanja.

Svoju partnericu (ili partnera) doživljavaju kao neprijatelja ili kao prijetnju koju mora držati pod kontrolom. Verbalno zlostavljanje u odnosima pomoći će vam da pronađete odgovore na ta pitanja. U trećem, proširenom i osuvremenjenom izdanju ovoga klasičnog bestselera saznat ćete što je uopće verbalno zlostavljanje i zašto je ono rasprostranjenije nego ikada prije.

POVEZANE KNJIGE