Velika jela

Velika jela - Tamaro, Susanna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tamaro, Susanna
DIMENZIJA
10,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Velika jela.pdf
ISBN
9216187473231

OPIS

Maleno sjeme padne na šumsku čistinu, samo se usadi u zemlju i nikne u prekrasnu jelu. Susjedi iz šume su ljubomorni na nju jer dodirnula ju je carica Sisi i pod njezinim granama ručala s carom Franjom Josipom. U njezino sjećanje urezani su stihovi i šaputanja zaljubljenih parova koji su nalazili utočište ispod njezine goleme krošnje. Lijepa i veličanstvena, okupana zorom i zrakama sunca na zalasku, jela promatra dane koji postaju godine, godine koje postaju stoljeća, a ona ostaje ista. Za to vrijeme u svijetu se događaju ratovi i zelena ljepotica već prepoznaje njihove mirise i bol. Ona svjedoči i izumuprvih traktora, radija, televizora i promatra ljudski napredak. Jednog jutra stižu drvosječe, sjeku jelu i prevoze u Rim kako bi je pretvorili u božićno drvce na Trgu svetog Petra. Ušuškana među njezinim granama, na njoj ostaje vjeverica Crik koja se probudi ljutita i nimalo joj se ne svidi promjena krajolika. Maleni Crik želi spasiti jelu, a njemu se pridružuje i golub koji ga upozorava da je za ostvarenje tog cilja ipak potrebno čudo. Za vrijeme božićne mise, izazivajući neočekivanu pomutnju, Crik moli papu za pomoć… Ova poetična i ekološka priča, koja nas ispunjava ljubavlju i nadom, razigrana je oda prirodi i čovjekovoj mogućnosti za promjenom.

Bolje je sačuvati jednu ... Naručite Online za Preuzimanje / Dostava ili Rezervacija Stola. Ovdje u Bistro Kaktus - Velika Gorica pronaći će te ukusne Pizza, Meksička, Hamburgeri, Salate kuhinje.

"Želim da se i Petrinja i Glina brzo oporave i da sve obitelji koje ovdje žive nastave normalno živjeti, a mi u RS-u smo tu za ono što bude potrebno ... Svi smještaji s priborom za pripremu jela: Velika Gorica Tražite objekt s priborom za pripremu jela? Smještaj s priborom za pripremu hrane daje vam potrebnu slobodu i privatnost za uživanje u zasluženom odmoru. Od modernih apartmana i luksuznih vila do kućica na plaži i ekoloških koliba, izbor je neograničen.

POVEZANE KNJIGE