Moj, tvoj, naš seks

Moj, tvoj, naš seks - Brajša, Pavao | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brajša, Pavao
DIMENZIJA
11,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj, tvoj, naš seks.pdf
ISBN
3273253319788

OPIS

Kako sačuvati sreću i zadovoljstvo u seksualnom životuSeks i isti seksualni partner u dugom odnosu: moguća stvarnost ili neostvariva iluzija? Različito od mnoštva literature koja nudi gotove recepte i instant rješenja čak i za najkompleksnija područja življenja čovjeka, u koja spada i njegova seksualnost, u ovoj se knjizi njeguje jedan posve drukčiji pristup. U njoj autor ništa ne propisuje niti kome nudi univerzalne istine, već u maniri svjetski priznatog znanstvenika i dugogodišnjeg iskusnog terapeuta, složenu i uvijek aktualnu tematiku ljudske seksualnosti problematizira sustavno i vrlo suptilno. Na zanimljiv, lako čitljiv i sebi svojstven intrigantan način, autor posebno naglašava nedjeljivost interpersonalnih i interseksualnih odnosa ljudskih bića, pozicionirajući kvalitetu interpersonalnih odnosa u samo središte ljudske seksualnosti. Tako, mogućnosti unaprjeđenja ljudske seksualnosti dr. Brajša vidi upravo u poboljšanju cjelokupne kvalitete odnosa i komu­nikacije među partnerima, tj. uspostavljanju kvalitetnog dijaloga u punini značenja tog pojma. Kako autor tvrdi, čovjek može promišljati i reflektirati o svojim odnosima, komunikaciji, ljubavi i seksu i time ih usavršavati, te tako sebe izgrađivati kao emancipirano i uljuđeno seksualno biće. Upravo u tome, ova knjiga može uvelike pomoći, pa nije pretjerano reći da ona može biti korisna baš svakome. Doc. dr. sc. Edita Slunjski Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu Mogli bismo ovu knjigu nazvati i Komunikologija seksa, jer ona analizira načine komunikacije i njihovu blokadu kao najveće neprijatelje autentičnog, pravog odnosa kojeg je nužno postići kao temelj za međusobno predavanje, za postizanje međusobne intimnosti. Prof. dr. sc. Josip ObradovićAutor na sebi svojstven način skreće pozornost na to kako je prijeko potrebno razgovarati o svom seksu, te kako komuniciranje o vlastitom seksu s vlastitim seksualnim partnerom, nije nimalo lako, ali da je jedini mogući način da razvijamo samo naš i nama prilagođen seks. Primjeri iz bogate autorove prakse, sigurna sam mogu pomoći na putu da se uopće započne s promišljanjem o potrebi partnerskog dijaloga o našem seksu. Ljerka Lacković, prof., ravnateljica Obiteljskog centra grada Zagreba

MARC zapis - ID: 80698 × Signatura. 613.88 BRAJŠ moj.

Atalanta ... Sa svake druge strane gledano naš brak je skladan, zadovoljan sam s tobom kao ženom i doista se iskreno nadam da te ovaj faks neće previse povrediti ili uzrujati. Nakon posla idem do motela sa svojom 18 godišnjom asistenticom, ali doći ću kući pre ponoći.

POVEZANE KNJIGE