Ljekovite biljne i voćne rakije

Ljekovite biljne i voćne rakije - Keršek, Emil | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Keršek, Emil
DIMENZIJA
7,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljekovite biljne i voćne rakije.pdf
ISBN
1363931431553

OPIS

Kako sami možete pripremiti ljekovite rakije. Ljekovite biljne i voćne rakije: Rakijska biljaruša Emila Keršeka knjiga je o ljekovitim biljkama s preporukama za njihovu primjenu kako u liječenju različitih bolesti i tegoba tako i u svakodnevnom životu. Istražujući strpljivo i uporno, godinama isprobavajući nove recepte i tehnologije, autor Emil Keršek otkriva kako – suprotno raširenom mišljenju – nije riječ o novom načinu liječenja već o praksi staroj koliko i svijet i utkanoj u mnoge suvremene civilizacije! Na popularan, a istodobno stručan i znanstven način u jedanaest opsežnih poglavlja u ovom je bogato ilustriranom priručniku detaljno opisano više od osamdeset ljekovitih biljaka i načini njihova djelovanja na naš organizam. Uz svaku biljku daju se preporuke za liječenje određene tegobe, bolesti ili stanja, a sve je popraćeno s gotovo 350 recepata za različite ljekovite biljne, voćne i medne pripravke. Autor nije zaobišao ni najnovije tehnološke postupke za proizvodnju biljnih i voćnih rakija i likera kao i maceriranih i tradicionalnih dalmatinskih rakija, a važno mjesto u knjizi zauzimaju med i drugi pčelinji proizvodi. Svi recepti u knjizi izvorno su djelo Emila Keršeka, nadahnutog autora kojemu je ovo druga po redu knjiga, koja objedinjuje njegov dugogodišnji praktični i znanstveni rad. Njegova prva knjiga, Ljekovito bilje u vinu i rakiji: Kako možete sami prirediti ljekovite eliksire i travarice (V.B.Z., prvo izdanje 2004.), bestseler je koji je doživio već nekoliko hrvatskih i međunarodnih izdanja. Emil Keršek uskoro objavljuje i svoju treću knjigu, Ljekovita biljna i voćna vina: Vinska biljaruša, kojom će zaokružiti cjelinu liječenja biljnim i voćnim pripravcima u rakijama i vinima.

Dostava. Ovaj predmet može biti dostavljen na tvoju kućnu adresu.

Dodaj. Najprodavanije iz kategorije-10 % POVRTNJAK, PRAKTIČNI PRIRUČNIK - Od sjetve do berbe, s Mjesečevim kalendarom i sezonskim receptima.

POVEZANE KNJIGE