Kako raste zečić

Kako raste zečić - Mantegazza, Giovanna | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mantegazza, Giovanna
DIMENZIJA
10,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako raste zečić.pdf
ISBN
5487929968991

OPIS

Slikovnice s prozorčićima iznenađenja – najzabavniji način učenja za djecu od 2 – 4 godine. Ova serija namijenjena je maloj djeci koja, nakon razdoblja istraživanja, gledanja, dodirivanja i isprobavanja, počinju promatrati život oko sebe i postavljati pitanja o tome na koji se način sve neprestano mijenja. Dok čitate tekst vašem djetetu, ono pažljivo proučava slike i poistovjećuje se s mladuncem iz slikovnice i s njegovim rastom. Pomažući djetetu pri izgovoru, potaknite ga da usporedi vlastito iskustvo s pričom iz slikovnice. Podignite prozorčiće i otkrijte iznenađenja; na taj ćete način razviti prirodnu radoznalost djeteta koja je temelj želje za učenjem.

rođendan. Dugo joj je trebalo da se odvaži, no s godinama, čini se, raste i samopouzdanje, smije se Nina.

Pjevaču je sada puno bolje i artmije su sve rjeđe. Nada se da će s vremenom nestati Uzgojem divljih zečeva bavim se kratko vrijeme.

POVEZANE KNJIGE