Lice

Lice - Koontz, Dean | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Koontz, Dean
DIMENZIJA
5,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Lice.pdf
ISBN
5958944886270

OPIS

U novom romanu Deana Koontza niti jedna stvarnost nije nemoguća! On je najsjajnija holivudska zvijezda koju zbog savršena izgleda obožavaju milijuni, a mrzi samo jedna izopačena duša. Onog trena kada u besprijekorni sigurnosni sustav veličanstvenog posjeda Channinga Manheima na Bel Airu prodre niz zastrašujućih, zagonetnih poruka, u njegovu savršeno uređenom živutu nastupa opsadno stanje. Manheimov šef sigurnosti, bivši policajac Ethan Truman, navikao je gledati dalje od očitog, no sve dok nije zakoračio u život glumačke ikone, nije mogao ni naslutiti da stvarnost može biti tako ćudljiva. On jedini stoji na putu podmuklom ubojici i silama tame. Dok naoko neprekidna i zlokobna kiša zasipa južnu Kaliforniju, Ethan ispituje granice razuma i izdržljivosti u svijetu u kojem je istina tanka poput celuloidne vrpce. U novom romanu Deana Koontza niti jedna stvarnost nije nemoguća, mrtvaci mogu hodati, netko umije razgovarati s njima, policajac znakovita imena, Hazard, Ethanov je saveznik, jedan anarhist sije smrt i očaj, a dječak Fric čuje glas koji upozorava na skori dolazak nepojmljiva zla… Bizaran krajolik Koontzova romana prepun je sablasnih zagonetki i suvremenih zvijeri. I ovim naslovom kao da smo upozoreni da je ovaj pisac naprosto žanr za sebe.

Odmah nakon ispiranja opazit ćete svijetliju put i ujednačeniji ten. Ako nosite šminku kako biste prekrili kožu s nepravilnostima, čišćenje lica je za vas još važnije.

Nakon temeljitog čišćenja, važan je idući korak - neka to bude tonik za lice. ebelin masažer za lice od prirodnog kamena namijenjen je za revitalizaciju i blagotvornu masažu lica, vrata i dekoltea. Prikladan je za sve tipove kože i može se koristiti svakodnevno.

POVEZANE KNJIGE