Društveni život okultista

Društveni život okultista - Sarmento, Luis Filipe | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sarmento, Luis Filipe
DIMENZIJA
11,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Društveni život okultista.pdf
ISBN
2558874198839

OPIS

Društveni život okultista provokativan je roman u kojem portugalski pjesnik, novinar i redatelj Luís Filipe Sarmento propituje, ali i parodira veliku, danas vrlo modernu pomamu za različitim okultnim i alternativnim učenjima. Junak – antijunak romana putuje ezoteričnim labirintima, paramasonskim i paraviteškim putevima u potrazi za odgovorom na ključna pitanja našeg kratkog postojanja; Zašto ja?,Zašto Bog?,Zašto sve? …

MARC zapis - ID: 20162 ... Društveni život okultista provokativan je roman u kojem portugalski pjesnik, novinar i redatelj Luís Filipe Sarmento propituje, ali i parodira veliku, danas vrlo modernu pomamu za različitim okultn... II DRUŠTVENI ŽIVOT OKULTISTA Luis Filipe Sarmento 2002 Slanje poštom 24,00 kn. Kontakt e-mail; Poduzetnici, imate li društveni život? Dajte ljudima do znanja da vam je stalo i odvojite vrijeme za njih.

Prikaži sve Društveni život okultista provokativan je roman u kojem portugalski pjesnik, novinar i redatelj Luís Filipe Sarmento propituje, ali i parodira veliku, danas vrlo modernu pomamu za različitim okultnim i alternativnim učenjima. "Društveni život okultista" provokativan je roman u kojem portugalski pjesnik, novinar i redatelj Luís Filipe Sarmento propituje, ali i parodira veliku, danas vrlo modernu pomamu za različitim okultnim i alternativnim učenjima. Junak - antijunak romana putuje ezoteričnim labirintima, paramasonskim i paraviteškim putevima u potrazi za odgovorom na ključna pitanja našeg kratkog ... Luis Filipe Sarmento: "Društveni život okultista" Neočekivano sam se zabavila čitajući ovu knjigu.

POVEZANE KNJIGE