Putovanje jednog psa

Putovanje jednog psa - Cameron, W. Bruce | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cameron, W. Bruce
DIMENZIJA
5,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Putovanje jednog psa.pdf
ISBN
1576968852324

OPIS

Putovanje jednog psa Buddy je dobar pas. Uvjeren je da je u svojih nekoliko zanimljivih života već pronašao i ispunio smisao svojega postojanja. Međutim, dok promatra znatiželjnu djevojčicu Clarity kako se neprestano uvaljuje u nevolje, uvjeren je da malenoj itekako treba vlastiti pas. Kad Buddy ponovno dođe na svijet, shvati da ima novu sudbinu. Izvan sebe je od sreće kad ga udomi upravo Clarity, koja je sada tinejdžerica, a životne okolnosti je ne štede. Zbog nenadanog razdvajanja, Buddy očajava – tko će se sada brinuti za njegovu djevojčicu? Ovo nije samo još jedna topla pseća priča. Ovo je šarmantan i dirljiv roman o nadi, ljubavi i beskrajnoj odanosti što nadilazi sve prepreke, u kojem se postavlja pitanje skrbimo li se mi za naše ljubimce ili se zapravo oni skrbe za nas. RECENZIJE: “Čitatelji će pročitati ovu prekrasnu priču u jednom dahu. Dražestan i topao, ovaj roman nesumnjivo je još jedan Cameronov hit.” Publishers Weekly “Još jedanput se približivši ljubiteljima životinja, Cameronova pronicljiva osjećajnost pruža domišljat uvid u život iz pseće perspektive.” Booklist “Roman prepun tuge, smijeha i neočekivanih spoznaja.” The Denver Post

Žanr: Avantura, komedija, drama Trajanje: 109 min Sinopsis. Bailey je u prvom filmu Smisao života jednog psa doživio čak četiri reinkarnacije u isto toliko pasmina. PUTOVANJE JEDNOG PSA / A Dog's Journey obiteljski, avanturistički, drama.

Kako se Baileyjeva duša priprema napustiti ovaj život, Ethanu daje ... Putovanje jednog psa avantura, obiteljski . SAD | 2019.

POVEZANE KNJIGE