Posljednji ples leptira

Posljednji ples leptira - Hannah, Kristin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hannah, Kristin
DIMENZIJA
10,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Posljednji ples leptira.pdf
ISBN
7783805178259

OPIS

Posljednji ples leptiraJude Farraday ima savršen život, kuću iz snova, muža koji je obožava i dvoje prekrasnih tinejdžera, blizance Zacha i Miju za koje bi učinila sve na svijetu. U strahu da bi nešto moglo poći po zlu, Jude ništa ne prepušta slučaju i budno pazi da joj djeca izbjegnu sve moguće opasnosti. Kada se u njihovu zajednicu doseli Lexi Baill, djevojka mračne prošlosti odrasla u udomiteljskim obiteljima, ubrzo postaje Mijina najbolja prijateljica. Zach i Lexi se zaljubljuju, i troje je mladih nerazdvojno. Jedne vruće ljetne noći Judeini najgori strahovi će se ostvariti, a jedna pogrešna odluka promijenit će njihove živote. U djeliću sekunde obitelj Farraday će se raspasti, a Lexi izgubiti sve… Recenzije “Sjajna obiteljska drama u kojoj sve čežnje, boli i nade ljudskog srca osjećamo kao da su naše vlastite.” – SHE magazin “Ljubav i mržnja, strah i nada, gubitak i oprost… nitko ne opisuje osjećaje kao Kristin Hannah.” – The Sun “Potresna priča o ljubavi, prijateljstvu i gubitku. Čitatelji će isplakati more suza…” – Look MagazineOstale naslove autorice K. Hannah potražite na sljedećem linku.

Toliko tuge krije život jer ono lijepo u njemu klizi pored nas i nestaje s umiranjem dana. Naoko nižeš slike objektivnošću promatrača, a onda osjećaj izbije svom silinom! roverroverled Jude Farraday ima savršen život, kuću iz snova, muža koji je obožava i dvoje prekrasnih tinejdžera, blizance Zacha i Miju za koje bi učinila sve na svijetu.

U strahu da bi nešto moglo poći po zlu, Jude ništa ne prepušta slučaju i budno pazi da joj djeca izbjegnu sve moguće opasnosti. Iako „Posljednji ples leptira" nije baš najtočniji prijevod originalnog naslova, ne žalim se jer u potpunosti odgovara radnji, pa čak i više nego originalan naslov „Night road". Zahvaljujući Maji Opačić i izdavačkoj kući Znanje, imamo prijevod. Roman "Posljednji ples leptira" sjajna je obiteljska drama u kojoj će sve čežnje, boli i nade ljudskog srca, čitatelj osjetiti kao vlastite Jude Farraday ima savršen život, kuću iz snova, muža koji je obožava i dvoje prekrasnih tinejdžera, blizance Zacha i Miju za koje bi učinila sve na svijetu. Jude Farraday ima savršen život, kuću iz snova, muža koji je obožava i dvoje prekrasnih tinejdžera, blizance Zacha i Miju za koje bi učinila sve na svijetu.

POVEZANE KNJIGE